0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σου!ειμαστε κόντα στη σειρα εγώ είμαι 1940 και μου λενε οτι του χρόνου θα με πάρουν αναπληρώτρια,αλλά επειδή και εγώ είμαι καινουργια δεν τα ξέρω καλά ας μας διαφωτίσει καποίος που τα γνωρίζει.εγω πιστευω πως θα είσαι
Καλησπερα σε όλους! Είμαι νέα στο forum, αλλα σας παρακολουθώ αρκετό καιρό!!Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει...απτην αρχή της σχολικής χρονιάς έχω σειρά στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 1990(τώρα υπολογίζω είμαι γύρω στο 590)..έχω πιθανότητες για αναπληρώτρια τη νέα σχολική χρονιά, 2008-9? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: leta στις Φεβρουαρίου 10, 2008, 02:58:14 pmκαλησπέρα σου!ειμαστε κόντα στη σειρα εγώ είμαι 1940 και μου λενε οτι του χρόνου θα με πάρουν αναπληρώτρια,αλλά επειδή και εγώ είμαι καινουργια δεν τα ξέρω καλά ας μας διαφωτίσει καποίος που τα γνωρίζει.εγω πιστευω πως θα είσαιΠαράθεση από: cinderella* στις Φεβρουαρίου 06, 2008, 04:25:08 pm Καλησπερα σε όλους! Είμαι νέα στο forum, αλλα σας παρακολουθώ αρκετό καιρό!!Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει...απτην αρχή της σχολικής χρονιάς έχω σειρά στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 1990(τώρα υπολογίζω είμαι γύρω στο 590)..έχω πιθανότητες για αναπληρώτρια τη νέα σχολική χρονιά, 2008-9? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν πάρουν τον ίδιο αριθμό ατόμων που πήραν και φέτος, λογικά θα σας πάρουν περίπου στην 3 φουρνιά. Γύρω στον Οκτώβρη- Νοέμβρη δηλαδή. Απλά υπολογίστε ότι πέρα απ'τα 590 άτομα που είναι πριν από εσάς, είναι και οι αναπληρωτές που δουλεύουν φέτος και θα ξανακάνουν τα χαρτιά τους. Μπορεί να πάει και λίγο πιο πίσω... Πάντως πριν τα Χριστούγεννα θα σας πάρουν σίγουρα!!!
Καλησπέρα σας...είμαι και εγώ καινούρια και θα ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι ποια σειρά πιστεύετε ότι πρέπει να είσαι στον πίνακα αναπληρωτών για να σε πάρουν αναπληρώτρια του χρόνου? Και επίσης πόσες θέσεις περίπου ανεβαίνουμε ( χωρίς να πάρουμε επιπλέον μόρια από αναπλήρωση ) Ευχαριστώ