0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί chloi μου ένα τόσο όμορφο τραγουδάκι μ' ένα τόσο ξερό link? Κρίμα είναι... UndecidedΠεριποιήσου το λιγάκι!!! Wink (τίτλο, γκρουπ, στίχοι...κλπ)
Όμορφη μουσική παρέα, σήμερα το απόγευμα τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκι μού άνοιξαν την πόρτα στη συντροφιά σας..."Το τραγούδι δεν είναι σύνθημα ή πράξη εκτονώσεως. Ούτε μαστίχα για το στόμα αθλητικών εφήβων ή συντροφιά νυχτερινή για οδηγούς ταξί και φορτηγών. Είναι μια σχέση υπεύθυνη, μια πράξη ερωτική ανάμεσά μας, που μας αποκαλύπτει. Τελετουργία που απαιτεί, τόσο από σας όσο κι από μένα, μια προετοιμασία θρησκευτική, επίμονη άσκηση γνώσης και αθωότητας, αποκαλύψεως και ανιχνεύσεως, μνήμης και προφητείας" - Ο καθρέφτης και το μαχαίρι
(Πρωτα στελνουμε τραγούδι μετά κοιταμε τη λίστα και βάζουμε υστερόγραφο , ε;;; Καλο!!!!... )
sophie:ΠαράθεσηΓιατί chloi μου ένα τόσο όμορφο τραγουδάκι μ' ένα τόσο ξερό link? Κρίμα είναι... UndecidedΠεριποιήσου το λιγάκι!!! Wink (τίτλο, γκρουπ, στίχοι...κλπ)ΕΥΓΕ!!!! Ο καλυτερος ...μαθητής μου, είναι ..μαθήτρια!!!! Εβγαλα επιγόνους σωστούς και άξιους συνεχιστές μου!!!... ΜΠΡΑ