0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για άδεια επαπειλούμενης κύησης χρειάζεται βεβαίωση από νοσοκομείο ή αρκεί μόνο το χαρτί του ιδιώτη γιατρού;
κατ 'αρχήν,σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση συναδελφοι.Αν καταλαβα καλα,δικαιουμαστε τη σχολικη χρονια,συνολικα κανονικη αδεια 10 ημερων,ανεξαρτητα αν ειμαστε νεοδιοριστοι και μπορει να δοθει ανεξαρτητως παρασκευης η δευτερας αρκει να την εγκρινει ο προϊσταμενος.Οποτε θα πρεπει συνυπολογιζοντας και τη σχετικη γραφειοκρατεια μιας διευθυνσης β΄βαθμιας,να κανω αιτηση καμια εβδομαδα νωριτερα;η περισσοτερο;και απο την πειρα σας, αν θελω να παρω αδεια πεμπτη-παρασκευη,ποσο ευκολο ειναι να μου τη δωσουν;να υποθεσω εξαρταται απο τον προϊσταμενο και απο το αν εχω ξαναζητησει αδεια αυτες τις μερες;
Παράθεση από: igniss στις Νοεμβρίου 13, 2010, 02:32:40 pmκατ 'αρχήν,σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση συναδελφοι.Αν καταλαβα καλα,δικαιουμαστε τη σχολικη χρονια,συνολικα κανονικη αδεια 10 ημερων,ανεξαρτητα αν ειμαστε νεοδιοριστοι και μπορει να δοθει ανεξαρτητως παρασκευης η δευτερας αρκει να την εγκρινει ο προϊσταμενος.Οποτε θα πρεπει συνυπολογιζοντας και τη σχετικη γραφειοκρατεια μιας διευθυνσης β΄βαθμιας,να κανω αιτηση καμια εβδομαδα νωριτερα;η περισσοτερο;και απο την πειρα σας, αν θελω να παρω αδεια πεμπτη-παρασκευη,ποσο ευκολο ειναι να μου τη δωσουν;να υποθεσω εξαρταται απο τον προϊσταμενο και απο το αν εχω ξαναζητησει αδεια αυτες τις μερες; σχολικη ή ημερολογιακή χρονιά;;
Εχω αποσπαστεί σε διεύθυνση απο 1-9. Επειδή επικρατεί σκοτάδι, ρωτώ το εξής: Πόση άδεια δικαιούμαι μέχρι το τέλος του χρόνου; Ισχύει κάτι ιδιαίτερο ή δικαιούμαι τις 10 μέρες μιας που υπηρετούσα πριν σε σχολείο; Στο υπουργείο παιδείας λένε ότι δεν δικαιούμαστε αλλά δεν μπορούν να το στηρίξουν κάπου. Τι ισχύει τελικά;
Καμία αντίρρηση για τις 20 μέρες. Για τις 10 όμως, είναι δυνατόν να τις δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο και όχι εγώ;