*

Αποστολέας Θέμα: Αδεια διδασκαλιας  (Αναγνώστηκε 120698 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
Απ: Αδεια διδασκαλιας
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 28, 2009, 10:30:46 am »
Θα επέλεγα το πρώτο αν είχα στο μυαλό μου κάποτε να διοριστώ ή αν πίστευα πως δεν θα βγάζω αρκετά τον μήνα για να πληρώνω ΤΕ
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:48:24 »

Αποσυνδεδεμένος Lilium

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 19, 2009, 09:57:40 pm »

Αποσυνδεδεμένος ronsent

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:19:54 am »
Η διαδικασία για να βγάλεις πιστοποιητικό πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής για άδεια διδασκαλίας ποια είναι και τι εξετάσεις χρειάζονται;
Μπορείς να εξεταστείς απο ιδιώτες γιατρούς ή πρέπει να γίνουν όλα σε δημόσιο νοσοκομείο;Και αν είσαι ανασφάλιστος μπορούν να γίνουνα αυτές οι εξετάσεις;
Ευχαριστώ.ι

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:16:55 pm »
Ronsent, αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο (όπως Αθήνα), η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Απ'ό,τι θυμάμαι, είχαν ζητήσει χαρτί από νευρολόγο, ψυχίατρο, παθολόγο και μια ακτινογραφία. Αυτά τα παίρνεις απαραίτητα από δημόσια νοσοκομεία (και εννοείται ότι θέλεις κάτι μήνες για να κλείσεις ραντεβού). Μετά τα πας στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, όπου σου κλείνουν πάλι ραντεβού για να περάσεις από την Επιτροπή για να σου δώσουν το ρημαδοχάρτι. Άστα να πάνε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:48:24 »

Αποσυνδεδεμένος stratosmath

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 09:22:50 pm »

Αποσυνδεδεμένος ronsent

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:49:41 am »
Ronsent, αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο (όπως Αθήνα), η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Απ'ό,τι θυμάμαι, είχαν ζητήσει χαρτί από νευρολόγο, ψυχίατρο, παθολόγο και μια ακτινογραφία. Αυτά τα παίρνεις απαραίτητα από δημόσια νοσοκομεία (και εννοείται ότι θέλεις κάτι μήνες για να κλείσεις ραντεβού). Μετά τα πας στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, όπου σου κλείνουν πάλι ραντεβού για να περάσεις από την Επιτροπή για να σου δώσουν το ρημαδοχάρτι. Άστα να πάνε!

Ευχαριστώ.
Aν είσαι ανασφάλιστος γίνονται κανονικά οι εξετάσεις;

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 03:58:11 pm »

Ευχαριστώ.
Aν είσαι ανασφάλιστος γίνονται κανονικά οι εξετάσεις;

Αποσυνδεδεμένος m_popi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:53:01 pm »
η αδεια διδασκαλιας που λετε ισχυει και για οσους θελουν να διδαξουν και πληροφορικη??
η αδεια διδασκαλιας ειναι και για το δημοσιο για να διοριστεις??
εχει λιστα ή δινεις εξετασεις για να μπεις σε δημοσιο σχολειο??
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 02:32:17 pm »
Ισχύει για φροντιστήρια.Όχι δεν ισχύει για το δημόσιο, ούτε μπαίνεις έτσι σε κάποια λίστα.Ρίξε μια ματιά στο forum και θα καταλάβεις.Μπορεί να σου φαίνονται τραγικά και να μην θες να τα πιστέψεις, αλλά όλα αυτά που βλέπεις για πίνακες ωρομισθίων, αναπληρωτών,ΑΣΕΠ, είναι μέσα στην όλη διαδικασία για να διοριστείς. Αρχικά θα κάνεις αίτηση γυρω στο Μάιο για να συμπεριληφθείς στους πίνακες που προανέφερα.Έπειτα, όταν έρθει η ώρα για τον λατρεμένο ασεπούλη, δηλώνεις κι εσύ συμμετοχή στο τρελό καρναβάλι, και καλή διασκέδαση μαζί μας! Welcome to the club!
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος sophia22

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:05:36 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχω μια απορία....για να βγάλω άδεια διδασκαλίας θα πρέπει να αναφέρω και τον εργοδότη μου?Ενδέχεται να εργαστώ σε φροντιστήριο Μ.Ε. Ρωτάω,γιατί προ ημερών επικοινώνησα με γραφείο δευτεροβάθμιας,για να μάθω τι χαρτιά χρειάζονται και άρχισαν να με ρωτούν ποιος είναι ο εργοδότης μου και ότι έχει πολύ τρέξιμο και αναμονή κ.ά. τέτοια.Εν τέλει μου είπε η υπάλληλος ότι αν αποφασίσει ο κύριος τάδε να σας προσλαβει τα ξαναλέμε!Εγώ τι να κάνω?Να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα για να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο,για να βγάλω αυτή την άδεια ή να περιμένω να μου πει το ΟΚ ο εργοδότης μου,οπότε και θα αρχίσω να τρέχω?  ???

(Πολύ με μπέρδεψε αυτή η κυρία στη δευτεροβάθμια....)
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 02:46:08 am »
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Την άδεια θα τη χρειαστείς σε όποιο φροντιστήριο απασχοληθείς στο μέλλον.Όχι δεν αναφέρεις πουθενά τον εργοδότη σου, ούτε χρειάζεσαι να έχεις, για να βγάλεις άδεια διδασκαλίας!
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 09:54:49 am »
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Την άδεια θα τη χρειαστείς σε όποιο φροντιστήριο απασχοληθείς στο μέλλον.Όχι δεν αναφέρεις πουθενά τον εργοδότη σου, ούτε χρειάζεσαι να έχεις, για να βγάλεις άδεια διδασκαλίας!

συμφωνω απολυτως.τα περι εργοδοτη τα ειπε για να σε αποτρεψει.μην κουραστουν κιολας απο την πολλη δουλεια.αν σοβαρολογουσε τοτε πολυ απλα ειναι ασχετη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 09:57:38 am από bettina »

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:20:30 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχω μια απορία....για να βγάλω άδεια διδασκαλίας θα πρέπει να αναφέρω και τον εργοδότη μου?Ενδέχεται να εργαστώ σε φροντιστήριο Μ.Ε. Ρωτάω,γιατί προ ημερών επικοινώνησα με γραφείο δευτεροβάθμιας,για να μάθω τι χαρτιά χρειάζονται και άρχισαν να με ρωτούν ποιος είναι ο εργοδότης μου και ότι έχει πολύ τρέξιμο και αναμονή κ.ά. τέτοια.Εν τέλει μου είπε η υπάλληλος ότι αν αποφασίσει ο κύριος τάδε να σας προσλαβει τα ξαναλέμε!Εγώ τι να κάνω?Να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα για να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο,για να βγάλω αυτή την άδεια ή να περιμένω να μου πει το ΟΚ ο εργοδότης μου,οπότε και θα αρχίσω να τρέχω?  ???

(Πολύ με μπέρδεψε αυτή η κυρία στη δευτεροβάθμια....)

Έτσι είπανε κ σε μια φίλη μου που ρώτησε εδώ γιαυτό πήγε επαρχία κ την έβγαλε μέσα σε μια εβδομάδα!

Αποσυνδεδεμένος pieroula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:27:33 am »
Εμένα δε με ρώτησαν για τον εργοδότη μου, απλώς μου είπαν να κάνω πρώτα τις απαραίτητες εξετάσεις (ακτινογραφία θώρακος+φωτογραφία, αίματος, νευρολογικές και ψυχιατρικές) που είναι λίγο χρονοβόρες και να πάω μετά στη δευτεροβάθμια με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)