0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ronsent, αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο (όπως Αθήνα), η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Απ'ό,τι θυμάμαι, είχαν ζητήσει χαρτί από νευρολόγο, ψυχίατρο, παθολόγο και μια ακτινογραφία. Αυτά τα παίρνεις απαραίτητα από δημόσια νοσοκομεία (και εννοείται ότι θέλεις κάτι μήνες για να κλείσεις ραντεβού). Μετά τα πας στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, όπου σου κλείνουν πάλι ραντεβού για να περάσεις από την Επιτροπή για να σου δώσουν το ρημαδοχάρτι. Άστα να πάνε!
Παράθεση από: Vera_Sp στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:16:55 pmRonsent, αν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο (όπως Αθήνα), η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Απ'ό,τι θυμάμαι, είχαν ζητήσει χαρτί από νευρολόγο, ψυχίατρο, παθολόγο και μια ακτινογραφία. Αυτά τα παίρνεις απαραίτητα από δημόσια νοσοκομεία (και εννοείται ότι θέλεις κάτι μήνες για να κλείσεις ραντεβού). Μετά τα πας στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, όπου σου κλείνουν πάλι ραντεβού για να περάσεις από την Επιτροπή για να σου δώσουν το ρημαδοχάρτι. Άστα να πάνε! Ευχαριστώ.Aν είσαι ανασφάλιστος γίνονται κανονικά οι εξετάσεις;
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Την άδεια θα τη χρειαστείς σε όποιο φροντιστήριο απασχοληθείς στο μέλλον.Όχι δεν αναφέρεις πουθενά τον εργοδότη σου, ούτε χρειάζεσαι να έχεις, για να βγάλεις άδεια διδασκαλίας!
Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχω μια απορία....για να βγάλω άδεια διδασκαλίας θα πρέπει να αναφέρω και τον εργοδότη μου?Ενδέχεται να εργαστώ σε φροντιστήριο Μ.Ε. Ρωτάω,γιατί προ ημερών επικοινώνησα με γραφείο δευτεροβάθμιας,για να μάθω τι χαρτιά χρειάζονται και άρχισαν να με ρωτούν ποιος είναι ο εργοδότης μου και ότι έχει πολύ τρέξιμο και αναμονή κ.ά. τέτοια.Εν τέλει μου είπε η υπάλληλος ότι αν αποφασίσει ο κύριος τάδε να σας προσλαβει τα ξαναλέμε!Εγώ τι να κάνω?Να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα για να κλείσω ραντεβού σε νοσοκομείο,για να βγάλω αυτή την άδεια ή να περιμένω να μου πει το ΟΚ ο εργοδότης μου,οπότε και θα αρχίσω να τρέχω? (Πολύ με μπέρδεψε αυτή η κυρία στη δευτεροβάθμια....)