Σύνολο ψηφοφόρων: 256
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ουσία είναι να γράψεις τόσο καλά ωστε, αν δε διοριστείς, τουλάχιστον να πας αναπληρωτής.
Δεν είναι θέμα αποθάρρυνσης...Είναι μια πραγματικότητα ειδικά για τον κλάδο των φιλολόγων.Σχετικά με τη βάση δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με τις πιθανότητες αναπλήρωσης!
Παράθεση από: maryk στις Ιανουαρίου 17, 2009, 10:25:41 pmΔεν είναι θέμα αποθάρρυνσης...Είναι μια πραγματικότητα ειδικά για τον κλάδο των φιλολόγων.Σχετικά με τη βάση δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με τις πιθανότητες αναπλήρωσης!Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Την αντιμετώπισα κι εγώ όταν για πρώτη φορά αποφάσισα να δώσω στον προηγούμενο διαγωνισμό κι ενώ ο μέσος όρος μου ήταν περίπου 71 δε με έχουν καλέσει ούτε καν ως ωρομίσθια. Καλά, για αναπλήρωση δεν το συζητώ.
Τρίτη αλλά στην ουσία δεύτερη φορά δίνω κι εγώ... Την πρώτη φορά είχα πάει έτσι να δώ πως είναι ..αχχχχ και απιο τότε κόλλησα ..τι καταπληκτική εμπειρία μοναδική μια..στα χίλια χρόνια αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να λήξει ευχάριστα.Δεν ξέρω για τους υπολογισμούς σχετικά με τη βάση.. αν είναι εκεί στο 75 (παραπάνω φοβάμαι φοβάμαι μην πάει γιατι αν δεν κάνω λάθος ο τελευταιος 480 στον προηγούμενο είχε κάπου στο 77 δεν θυμαμαι) τότε μάλλον θα πρέπει να γράψω μέσο όρο γύρω στο 73 χωρίς τις προσαυξήσεις, πράγμα ιδιάιτερα δύσκολο....
maryvas Εαν γραψει 67 θα εχει 12 μορια + 8 απο τον προηγουμενο ασεπ ( εαν το 71 ηταν χωρις τις προσαυξησεις ) = 20 αρα οριακα θα ειναι αναπληρωτρια, αυτα τα μορια ειναι για αναπληρωση ή ωρομισθια, οχι για μονιμο διορισμο. Στο 67 μπορουν να προστεθουν μονο μορια καθαρης προυπηρεσιας (0,5 για καθε 6 μηνες), βαθμος πτυχιου πανω απο το 5, μεταπτυχιακο , διδακτορικο. Εαν με αυτα ειναι μεσα στους 480 διοριζεται.
Παράθεση από: zizoulis στις Ιανουαρίου 19, 2009, 12:38:07 am maryvas Εαν γραψει 67 θα εχει 12 μορια + 8 απο τον προηγουμενο ασεπ ( εαν το 71 ηταν χωρις τις προσαυξησεις ) = 20 αρα οριακα θα ειναι αναπληρωτρια, αυτα τα μορια ειναι για αναπληρωση ή ωρομισθια, οχι για μονιμο διορισμο. Στο 67 μπορουν να προστεθουν μονο μορια καθαρης προυπηρεσιας (0,5 για καθε 6 μηνες), βαθμος πτυχιου πανω απο το 5, μεταπτυχιακο , διδακτορικο. Εαν με αυτα ειναι μεσα στους 480 διοριζεται.Δηλαδή τα μόρια που έχει από τον προηγούμενο διαγωνισμό, θα υπολογιστούν μόνο για ωρομισθία-αναπλήρωση & όχι για διορισμό? Κατάλαβα καλά?