0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
........
PROS PRFΕμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι η εφαρμογή των νόμων και των βασικών αρχών του Συντάγματος. Οποιοσδήποτε διαφωνεί να αλλάξει το σύνταγμα και να το κάνει όμοιο με αυτό στη Φάρμα των Ζώων του Τζ Όργουελ.Σχετικά με το πόσο αξιοκρατικά κερδίσαμε τα μόρια, σου φαίνομαι για άνθρωπος που θα τολμούσε κάποιος να με αδικήσει ή να μην εφαρμόσει τους νόμους ή να με παραγκωνίσει σε κάποιο πίνακα;Λοιπόν, αν έχει έννομο συμφέρον, μπορείς να ερευνήσεις για την αξιοκρατία της πρόσληψής μου και την απόκτηση των μορίων μου.Αλλά να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες. Δηλαδή, τι θα συμβεί αν αποδειχτεί ότι ήμουν πρώτη στους πίνακες του σχολείου που είχα αιτηθεί; Τι θα συμβεί αν αποδειχτεί πως δεν μου χαρίστηκε ούτε μία ώρα παρά πάνω παρά μόνο ότι ορίζουν οι νόμοι, οι Αποφάσεις των Υπουργών ή των Διοικητών; Τι θα συμβεί αν αποδειχτεί πως ποτέ μου δεν δίδαξα μάθημα δεύτερης ανάθεσης;[/b]Σκέψου για το δικό μου έννομο συμφέρον![/b]
Συνάδελφοι, γιατί δίνετε το λόγο στους ΟΑΕΔίτες και ανταπαντάτε στα μηνύματά τους;;; Συμμετέχουν σε θέματα που στρέφονται εναντίον τους!
Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ.Εχει τάξει το ΥΠΕΠΘ διορισμό σε συγκεκριμένα άτομα και βάλλουν εναντίον όλων?Συνήθως χτυπιέται κάποιος όταν χάνει κάτι που του ανήκει.Επίσης, όπως είπα και στο άλλο topic της άκρας ανωτερότητας επιπέδου,οι λεγόμενοι οαεδίτες δεν έχουν τελειώσει σχολή Τυρεμπορική Καρδίτσας.Μήπως πολλοί καθηγηταράδες να προσγειωθούν λίγο?
να υπενθυμησω οτι τα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2007 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.