0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 26, 2009, 08:51:34 amΝομίζω ότι αυτός ο εμπρηστικός και μισαλλόδοξος τίτλος του τόπικ πρέπει να αλλάξει. Δεν είμαι ΟΑΕΔίτης (κάπως ρατσιστικό ακούγεται) ,αλλά όλη αυτή η υστερία εναντίον τους δε μου αρέσει καθόλου. Εξάλλου, είναι υποκριτικό να αντιδρούμε έτσι ,όταν ξέρουμε ότι κι εμεις θα κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ,για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας ,δίκαια ή λιγότερο δίκαια. Δε φταίνε λοιπόν οι...ΟΑΕΔίτες ,αλλά το σύστημα. Όπως ακριβώς ,δε φταίνε οι μετανάστες που βρίσκονται εδώ ,αλλά αυτοί που τους αναγκάζουν να έρθουν και τους επιτρέπουν να παραμείνουν παράνομα.επιτελους!!! γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι τα ελεγα μονο εγω. βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το...δασος!
Ποιός τους ψηφίζει αυτούς τους πολιτικούς και φτάνουν το 70% δύο αποδεδειγμένα ανίκανα κόμματα;