0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηθελα να'ξερα τη λέξη αξιολόγηση την προσεξατε?Ξερετε εσεις να έχει συστημα αξιολογησης στον ΟΑΕΔ? Πολυ θα ηθελα να μάθω.Οι υπολοιποι που χρονια στον ιδιωτικο τομεα εχουμε ξεσκονιστει απο τους εργοδοτες -φροντιστηριουχους και καθε μερα φροντιζουμε να αποδεικνυουμε την επαρκεια μας για να εχουμε και την επομενη ψωμι απο την εργασια μας δεν αξιολογουμαστε?Υπαρχει πιο σκληρη αξιολογηση απο τον επαγγελματια φροντιστηριουχο που απαιτει αποτελεσματα , επιπεδο εργασίας, κοινωνικη συμπεριφορα, ανταγωνιστικοτητα? Εκει κανεις δεν σε κραταει αν δεν εισαι ικανος οσο μεσο και αν εχεις. Για ποια αξιολογηση μιλαμε? [/Για πες πρώτα για το σύστημα αξιολόγησης στο ΥΠΕΠΘ ? Και για πιο λόγω μπερδεύεις τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα με τον ΟΑΕΔ και το ΥΠΕΠΘ.quote]
Τι εννοεις διαφορετικα ? Να σκεφτω τα καλα και συμφεροντα?Και εγω δεν πετυχα να διοριστω με τον ΑΣΕΠ .Επειδη δε με συμφερει πρεπει να απαιτησω να παραγκωνιστουν οι επιτυχοντες για να παρω εγω τη θεση τους?Ποιος ειπε οτι στη ζωη παντα πρεπει να τηρουμε τα "καλα και συμφεροντα " εις βαρος των αλλων?Και γιατι πρεπει να προτιμηθεις εσυ που τοσα χρονια δουλευες διπλα στο σπιτι σου χωρις σαφη κριτηρια στον τροπο προσληψης και ο ερμος ο συναδελφος που πηρε μορια απο ΑΣΕΠ και εχει γυρισει ολοι την Ελλαδα να παει στον πατο του πινακα? Με αυτο τον τροπο δε θελεις αντιπαλοτητα? Αν δε θελεις αντιπαλοτητα πρεπει να βλεπεις το καλο του συνολου και οχι του εαυτου σου. Αντι να επιθυμεις να κλεισουν οι πισω πορτες και τα παραθυρακια προσπαθεις να ανοιξεις και αλλες πληγες που θα μας διασπασουν ακομη περισσοτερο.Εγω καλε μου συναδελφε ετσι και αλλιως ειμαι στον πατο του πινακα και δεν προσβλεπω σε αμεσο διορισμο , αυτο ομως δεν με εμποδιζει να καταθετω τις προσωπικες μου αποψεις.Οταν δουλευες στον ΟΑΕΔ δεν ηξερες οτι η προυπηρεσια του δε θα αναγνωριζοταν? Θεωρησες ομως σωστο να βολευτεις και μετα να απαιτεις κατι που απο πριν ηξερες οτι δεν σου ανηκε.