*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54863 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrissoof

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπά ότι κάνεις και κάνε ότι αγαπάς
    • Προφίλ
Συγνώμη . Τα σχολεία είναι δικάσας αποκλειστικά και δεν μπορεί κανένας  άλλος να εργαστεί. Για μισό λεπτό να καταλάβω δηλαδή. Εγώ λέω να κλείσετε τα παράθυρα και τις πόρτες και τότε μάλλον ούτε τα παιδία δεν θα έρχονται στα σχολεία ΣΑΣ. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ. Τα πράγματα είναι απλά. Και θα πρέπει η πολιτεία να αναλάβει τις ευθηνές τις. Υπάρχει αυτό το πρόβλημα και η αναγνώριση είναι η μόνη λύση. Και αυτά που ρωτάνε μερικοί περί  (ονόματα, ειδικότητες, προϋπηρεσία όλων αυτών που θέλουν να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους από το ΥΠΕΠΘ) ας κάνει μία βόλτα στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ πλέον και θα τους δει. Όσο για το νομικό πλαίσιο γράψτε ένα ΤΕΛΟΣ. Δεν υπάρχει ΤΕΕ στον ΟΑΕΔ (black houmor). Για τις ΕΠΑΣ κάποιος που θα έχει περισσότερα χρόνια από αυτούς που δουλεύουν εκεί ας έρθει να δουλέψει, γιατί αυτό μπορεί να γίνει το αντίθετο όμως ΟΧΙ και αυτό δεν είναι σωστό. Λοιπόν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Σε αυτή τη ζωή όλοι έχουμε μια ελπίδα για κάτι καλλίτερο. Υ.Γ.  ΟΑΕΔΙΤΗΣ & ΥΠΕΠΘΙΤΗΣ
Να είστε όλοι καλά.  Ypermahia  Μαζί σου για να μην είσαι μόνη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εκτος του οτι είσαι αγενής, προσπαθείς να βάλεις και ολα τα πραγματα στο ίδιο τσουβάλι. Μιλάς περί αξιοκρατίας και οτι όλοι οσοι προερχονται απο τον ΟΑΕΔ εχουν υποστει κάποιου είδους αξιολογηση και για αυτο το λογο πρεπει να προωθηθουν στους πινακες. Εγω δε θα μιλησω για τους αλλους και δε θα εκπροσωπησω κανενα . Θα μιλησω μονο για τον εαυτο μου Εγω με δυο πτυχια και ενα μεταπτυχιακο δεν εγινα ποτε δεκτη στον ΟΑΕΔ. Μάλλον δεν άξιζα τη στιγμη που ηξερα συναδελφους με μικροτερο πτυχιο και πολυ λιγοτερη προυπηρεσια στην ιδιωτικη εκπαιδευση απο εμενα να συγκεντρωνουν μήνες ή ετη προυπηρεσίας.
Και τωρα μου λες να δεχτω αυτα τα άτομα να ξαναμπουν στους πινακες οταν ήδη με εχουν παραγκωνισει μια φορα.
Ωραια αξιοκρατια!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Υ.Γ. και τα παιδια θα συνερχισουν να ερχονται στα σχολεια που δεν ειναι ΜΑΣ αλλα των παιδιων. Και ξερεις γιατι ? Γιατι προσπαθουμε πανω απ'ολα να κρατησουμε ενα επίπεδο στη ζωή μας που θα συνάδει με το εκπαιδευτικό μας λειτούργημα. Τετοιο επίπεδο ομως δεν φαινεται εσυ να έχεις οποτε μάλλον τα σχολεία που ονειρευομαστε εμεις δεν εχουν καμια σχέση με τα σχολεία στα οποια θέλεις να λειτουργησεις εσυ.
Και επειδη με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μάθεις ελπιζω να μη χρησιμοποιεις και στους μαθητες σου την ιδια φρασεολογια που χρησιμοποιησες εδω.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Κορίτσι μου,το σάλιο σου χαλάς.
Τώρα που είδαν τα σκούρα θυμήθηκαν τα "δικά μας τα σχολεία".
Εσύ με τα πτυχία σου δεν άξιζες μια θέση στον ΟΑΕΔ.

Δες όμως τι φυντανάκια θεώρησε ο ΟΑΕΔ ότι αξίζουν............................................
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 22, 2008, 02:46:31 pm από Dr_Michael »

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ηθελα να'ξερα τη λέξη αξιολόγηση την προσεξατε?
Ξερετε εσεις να έχει συστημα αξιολογησης στον ΟΑΕΔ? Πολυ θα ηθελα να μάθω.
Οι υπολοιποι που χρονια στον ιδιωτικο τομεα εχουμε ξεσκονιστει απο τους εργοδοτες -φροντιστηριουχους και καθε μερα φροντιζουμε να αποδεικνυουμε την επαρκεια μας για να εχουμε και την επομενη ψωμι απο την εργασια μας δεν αξιολογουμαστε?
Υπαρχει πιο σκληρη αξιολογηση απο τον επαγγελματια φροντιστηριουχο που απαιτει αποτελεσματα , επιπεδο εργασίας, κοινωνικη συμπεριφορα, ανταγωνιστικοτητα? Εκει κανεις δεν σε κραταει αν δεν εισαι ικανος οσο μεσο και αν εχεις. Για ποια αξιολογηση μιλαμε?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Kellykou . Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση. Ας υποθέσουμε ότι σε κολλούσαν στον ΟΑΕΔ και σου έδιναν  18 ή 21 ώρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήσουν αναπληρωτής, και μετά από δύο μήνες στον ΟΑΕΔ σε φωνάζουν από το ΥΠΕΠΘ. Τι θα έκανες ? Θα καθόσουν στον ΟΑΕΔ η …….. . Αυτή είναι η διαφορά. Γνωρίζω πολλούς οι οποίοι ήταν και σε μια νύχτα δεν ήταν. Για σκέψου λίγο διαφορετικά. Και μην φοβάστε για τους πίνακες δεν θα σας πάρουμε και όλες τις θέσεις.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
kellykou Υ.Γ.  Κακός που το έκανες το θέμα προσωπικό. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαλότητα με κανέναν από εσάς . Άλλωστε ο κόσμος είναι μικρός και δεν είναι σωστό να μιλάμε με τέτοιο τρόπο. Εγώ απλά είπα μια άποψη για την όλοι κατάσταση, χωρίς να θιγώ κάποιον προσωπικά. Δεν συνεχίζω γιατί από δω και πέρα δεν θα είναι του δικού μου επιπέδου να σου απαντήσω. ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.   

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ηθελα να'ξερα τη λέξη αξιολόγηση την προσεξατε?
Ξερετε εσεις να έχει συστημα αξιολογησης στον ΟΑΕΔ? Πολυ θα ηθελα να μάθω.
Οι υπολοιποι που χρονια στον ιδιωτικο τομεα εχουμε ξεσκονιστει απο τους εργοδοτες -φροντιστηριουχους και καθε μερα φροντιζουμε να αποδεικνυουμε την επαρκεια μας για να εχουμε και την επομενη ψωμι απο την εργασια μας δεν αξιολογουμαστε?
Υπαρχει πιο σκληρη αξιολογηση απο τον επαγγελματια φροντιστηριουχο που απαιτει αποτελεσματα , επιπεδο εργασίας, κοινωνικη συμπεριφορα, ανταγωνιστικοτητα? Εκει κανεις δεν σε κραταει αν δεν εισαι ικανος οσο μεσο και αν εχεις. Για ποια αξιολογηση μιλαμε?
[/Για πες πρώτα για το σύστημα αξιολόγησης στο ΥΠΕΠΘ ?

Και για πιο λόγω μπερδεύεις τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα με τον ΟΑΕΔ και το ΥΠΕΠΘ.
quote]

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Για πες πρώτα για το σύστημα αξιολόγησης στο ΥΠΕΠΘ ?

Και για πιο λόγω μπερδεύεις τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα με τον ΟΑΕΔ και το ΥΠΕΠΘ.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
1.Kαταρχην δεν εκανα το θεμα προσωπικο οπως λες. Απλα δε μου αρεσει να παριστανω οτι εκπροσωπώ καποια ομαδα συναδελφων. Εκφράζω προσωπικες αποψεις.
2. Οταν ανεφερες τη λεξη αξιολογηση (οτι υπαρχει σε εσας) προφανως δεν μπορουμε να τη συγκρινουμε με την αξιολογηση στο ΥΠΕΠΘ γιατι εσεις δε διεκδικειτε θεσεις απο μονιμους, διεκδικειτε θεσεις απο τον ενιαιο. Αρα δεν μπορω να συγκρινω τη δικη σας αξιολογηση με το ΥΠΕΠΘ. Θα τη συγκρινω με τους συναδελφους που προσφερουν χρονια τις υπηρεσιες τους ιδιωτικα ή στο δημοσιο με ιδιωτικο δικαιο γιατι αυτους στην ουσια επιθυμειτε να παραγκωνισετε. Παρόλα αυτα δεν αναφερθηκες στο δια ταυτα. Τι ειδους αξιολογηση εχετε στον ΟΑΕΔ που σας ξεχωριζει απο τους χιλιαδες αδιοριστους συναδελφους που αν και χρονια επιτυχημενοι στον ιδιωτικο τομεα δεν κατόρθωσαν να μπουν στην εκπαιδευση αν και οι περισσοτεροι ειναι επιτυχοντες στον ΑΣΕΠ? Με την ιδια λογικη γιατι να μη πιανεται και η προυπηρεσια στα φροντιστηρια?
3. Αναφερεις :"Δεν ειναι σωστο να μιλαμε με τετοιο τρόπο".  Σε εμενα αναφερεσαι ? Ολοι σχεδον οσοι μπαινουν στο pde γνωρίζουν και το πως εκφραζομαι και οτι εχω επιγνωση τι γραφω και πως το γραφω.
4. Μου εκανες μια υποθετικη απαντηση : "Αν υποθεσουμε οτι σε καλουσαν στον ΟΑΕΔ..."
Δεν με καλεσαν ομως. Ισως τα προσοντα μου δεν ηταν αρκετα σε αντιθεση με καποιους συναδελφους που φαινεται οτι προτιμηθηκαν για διαφορους λογους.
5.Επίσης αναφερεις: "Για σκεψου λιγο διαφορετικα. Και μη φοβαστε για τους πινακες δε θα σας παρουμε και ολες τις θεσεις"

Τι εννοεις διαφορετικα ? Να σκεφτω τα καλα και συμφεροντα?
Και εγω δεν πετυχα να διοριστω με τον ΑΣΕΠ .Επειδη δε με συμφερει πρεπει να απαιτησω να παραγκωνιστουν οι επιτυχοντες για να παρω εγω τη θεση τους?
Ποιος ειπε οτι στη ζωη παντα πρεπει να τηρουμε τα "καλα και συμφεροντα " εις βαρος των αλλων?
Και γιατι πρεπει να προτιμηθεις εσυ που τοσα χρονια δουλευες διπλα στο σπιτι σου χωρις σαφη κριτηρια στον τροπο προσληψης και ο ερμος ο συναδελφος που πηρε μορια απο ΑΣΕΠ και εχει γυρισει ολη την Ελλαδα να παει στον πατο του πινακα? Με αυτο τον τροπο δε θελεις αντιπαλοτητα? Αν δε θελεις αντιπαλοτητα πρεπει να βλεπεις το καλο του συνολου και οχι του εαυτου σου. Αντι να επιθυμεις να κλεισουν οι πισω πορτες και τα παραθυρακια προσπαθεις να ανοιξεις και αλλες πληγες που θα μας διασπασουν ακομη περισσοτερο.
Εγω καλε μου συναδελφε ετσι και αλλιως ειμαι στον πατο του πινακα και δεν προσβλεπω σε αμεσο διορισμο , αυτο ομως δεν με εμποδιζει να καταθετω τις προσωπικες μου αποψεις.
Οταν δουλευες στον ΟΑΕΔ δεν ηξερες οτι η προυπηρεσια του δε θα αναγνωριζοταν? Θεωρησες ομως σωστο να βολευτεις και μετα να απαιτεις κατι που απο πριν ηξερες οτι δεν σου ανηκε.

Κραταω ως θετικο το χαμηλωμα των τονων απο την πλευρα σου. Τουλαχιστον καταλαβες οτι το pde ειναι site εκπαιδευτικων και ως τετοιο ακολουθει καποιους κανονες και καποιες αρχες. Η φραστικη αντιπαραθεση γινεται οταν υπαρχουν επιχειρηματα και επιπεδο λογου και οχι με απρεπεις χαρακτηρισμους.
Οτι και να γινει σου ευχομαι καλο διορισμο και καλη επαγγελματικη πορεια. Καταλαβαινω το αδιεξοδο σου , το οποιο ειναι αδιεξοδο χιλιαδων αδιοριστων εκπαιδευτικων θεωρω ομως οτι η οποια ωφελιμιστικη τακτικη απο διαφορες ομαδες συναδελφων μονο κακο κανουν στο συνολο των αδιοριστων και περνουν το μηνυμα στους ιθυνοντες του "διαιρει και βασιλευε" . Σκοπος μας ειναι να παλευουμε για μαζικους διορισμους αξιοκρατια και διαφανεια και οχι ο καθενας για τον μικροκοσμο του. Επισης σου ευχομαι υγεια και καλη δυναμη. :) 
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2008, 01:52:35 am από kellykou »

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ

Παράθεση
Τι εννοεις διαφορετικα ? Να σκεφτω τα καλα και συμφεροντα?
Και εγω δεν πετυχα να διοριστω με τον ΑΣΕΠ .Επειδη δε με συμφερει πρεπει να απαιτησω να παραγκωνιστουν οι επιτυχοντες για να παρω εγω τη θεση τους?
Ποιος ειπε οτι στη ζωη παντα πρεπει να τηρουμε τα "καλα και συμφεροντα " εις βαρος των αλλων?
Και γιατι πρεπει να προτιμηθεις εσυ που τοσα χρονια δουλευες διπλα στο σπιτι σου χωρις σαφη κριτηρια στον τροπο προσληψης και ο ερμος ο συναδελφος που πηρε μορια απο ΑΣΕΠ και εχει γυρισει ολοι την Ελλαδα να παει στον πατο του πινακα? Με αυτο τον τροπο δε θελεις αντιπαλοτητα? Αν δε θελεις αντιπαλοτητα πρεπει να βλεπεις το καλο του συνολου και οχι του εαυτου σου. Αντι να επιθυμεις να κλεισουν οι πισω πορτες και τα παραθυρακια προσπαθεις να ανοιξεις και αλλες πληγες που θα μας διασπασουν ακομη περισσοτερο.
Εγω καλε μου συναδελφε ετσι και αλλιως ειμαι στον πατο του πινακα και δεν προσβλεπω σε αμεσο διορισμο , αυτο ομως δεν με εμποδιζει να καταθετω τις προσωπικες μου αποψεις.
Οταν δουλευες στον ΟΑΕΔ δεν ηξερες οτι η προυπηρεσια του δε θα αναγνωριζοταν? Θεωρησες ομως σωστο να βολευτεις και μετα να απαιτεις κατι που απο πριν ηξερες οτι δεν σου ανηκε.

N' αγιάσει το στόμα σου... Μια χαρά τα λες...
Να τ' ακουτε όλοι εσείς οι κακομαθημένοι που παίζατε το παιχνιδάκι με άλλους κανόνες από αυτούς που προσπαθείτε τώρα ν' "αλλάξετε" προς όφελός σας φυσικά και να το βαφτίσετε κι απο πάνω δικαιο..
Σαν κακομαθημενα παιδάκια.. Μονα-ζυγά μονόζυγα..
Αντε ρε... Έχετε και τσίπα να μιλάτε..
Το ξέρατε κύριοι ότι δε μετράει η προυπηρεσία πριν πάτε ΟΑΕΔ; Τι γυρευετε τωρα; Αν το κάναν σε σας θα σας άρεσε;
Σε όποιον μπει στον κόπο να μου απαντησει, παρακαλώ πρωτα να απαντησει στα παραπάνω ερωτηματα ειλικρινώς, αλλιως δεν ασχολούμαι..
όχι εκεί που μας χρωστουσαν να μας πάρουν και το γάιδαρο.. ???
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2008, 02:16:21 am από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Με ποιον ασχολείστε ρε παιδιά?

Τόσα θέματα που αφορούνε τους εκπαιδευτικούς είναι ανοιχτά στο forum και κανένας τους δεν έκανε καν τον κόπο να τα δει.......................
Θα μου πεις δε διαβάζουν καν τα μηνύματα στο θέμα που τους καίει..................................................
(και σου το λένε κιόλας ότι σε έχουν γραμμένο,βλέπε υπερμαχία)

Μπαίνουν γράφουν ότι τους συμφέρει,όποτε τους συμφέρει και τελείωσε η υπόθεση.
Δεν ασχολήθηκαν ούτε με τη μουσική,ούτε με τις ταινίες,αλλά τι λέω τώρα...........................................
Εδώ δεν έγραψαν μια γραμμή στο θέμα για τα άγχη που αντιμετωπίζουν ως εκπαιδευτικοί.......................

Μάλλον έχουν τόση σιγουριά για τον εαυτό τους που τι να κάθονται να γράφουν τώρα.........................

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Πολυ σωστα daniel  και Αγαπη........
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Για μια ακόμη φορά πολλά δίκια που διεκδικούνται.Κατανοητά σε μεγάλο βαθμό,πολλά από αυτά και μάλιστα όταν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική αποκατάσταση.Μου προκαλεί όμως αλγεινή εντύπωση η γλώσσα ,ο τόνος, ο χρόνος κι ο τρόπος διεκδίκησης.Και μάλιστα μέσα σε ένα forum όπου η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται από ανθρώπους που παλεύουν με ασεπ ή με πίνακες ή και με τα δυο κι έχουν φτύσει αίμα για να διοριστούν.Πως είναι δυνατόν,αναρωτιέμαι,να λέγονται και να απαιτούνται με τέτοιον τρόπο  τέτοια πράγματα μέσα εδώ;;;;;Ξέρω πολύ καλά τι θα πει ανεργία και να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο,προσωπική εμπειρία πολλών ετών με καθιστά καλό γνώστη,αλλά να θυμίσω πως μέσα εδώ  είμαστε ή αδιόριστοι εδώ και χρόνια ή διορισμένοι που λιώσαμε στο τρέξιμο ή στο διάβασμα ή και στα δυο.Αν το λάβετε υπόψην αυτό ,αγαπητοί συνάδελφοι του ΟΑΕΔ και το εννοώ,ίσως να διαμορφώσετε έναν καλύτερο και κυρίως πειστικότερο τρόπο και λόγο διεκδίκησης εν τέλει...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2008, 12:13:37 pm από enastron »
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)