0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη . Τα σχολεία είναι δικάσας αποκλειστικά και δεν μπορεί κανένας άλλος να εργαστεί. Για μισό λεπτό να καταλάβω δηλαδή. Εγώ λέω να κλείσετε τα παράθυρα και τις πόρτες και τότε μάλλον ούτε τα παιδία δεν θα έρχονται στα σχολεία ΣΑΣ. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ. Τα πράγματα είναι απλά. Και θα πρέπει η πολιτεία να αναλάβει τις ευθηνές τις. Υπάρχει αυτό το πρόβλημα και η αναγνώριση είναι η μόνη λύση. Και αυτά που ρωτάνε μερικοί περί (ονόματα, ειδικότητες, προϋπηρεσία όλων αυτών που θέλουν να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους από το ΥΠΕΠΘ) ας κάνει μία βόλτα στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ πλέον και θα τους δει. Όσο για το νομικό πλαίσιο γράψτε ένα ΤΕΛΟΣ. Δεν υπάρχει ΤΕΕ στον ΟΑΕΔ (black houmor). Για τις ΕΠΑΣ κάποιος που θα έχει περισσότερα χρόνια από αυτούς που δουλεύουν εκεί ας έρθει να δουλέψει, γιατί αυτό μπορεί να γίνει το αντίθετο όμως ΟΧΙ και αυτό δεν είναι σωστό. Λοιπόν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Σε αυτή τη ζωή όλοι έχουμε μια ελπίδα για κάτι καλλίτερο. Υ.Γ. ΟΑΕΔΙΤΗΣ & ΥΠΕΠΘΙΤΗΣΝα είστε όλοι καλά. Ypermahia Μαζί σου για να μην είσαι μόνη.
Για να πω κι εγώ την αλήθεια,όταν πρωτοδιάβασα τα μηνύματα την Υπερμαχίας,είπα :Και τι έγινε,τα ίδια πανεπιστήμια δε βγάλαμε στι κάτω-κάτω?Αυτό που με ενοχλεί,είναι ότι κάθε κατηγορία που βγαίνει,n-τεκνοι κτλ,απαιτούν κάτι που ενδεχομένως δικαιούνται,ακυρώνοντας όμως όλους τους άλλους.
Παράθεση από: chemist στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 02:09:19 pmΕπειδή πολλοί κατηγορούν τον τρόπο πρόσληψης στον ΟΑΕΔ σας ενημερώνω ότι οι προσλήψεις γίνονται με βάση υπουργικές αποφάσεις και νόμους.Το άν γίνονται παρατυπίες στις προσλήψεις , θα ήθελα να μου πεί κάποιος που δεν δεν γίνονται ;Στιον τρόπο απόκτησης μορίων στο ΥΠΕΠΘ δεν γίνονται(πρόσθετη, ιδιωτικά, Σιβιτανίδειος κλπ);Εγώ έχω πτυχίο 1987 και ποτέ δεν καλέσθηκα στο ΥΠΕΠΘ .
Επειδή πολλοί κατηγορούν τον τρόπο πρόσληψης στον ΟΑΕΔ σας ενημερώνω ότι οι προσλήψεις γίνονται με βάση υπουργικές αποφάσεις και νόμους.Το άν γίνονται παρατυπίες στις προσλήψεις , θα ήθελα να μου πεί κάποιος που δεν δεν γίνονται ;Στιον τρόπο απόκτησης μορίων στο ΥΠΕΠΘ δεν γίνονται(πρόσθετη, ιδιωτικά, Σιβιτανίδειος κλπ);Εγώ έχω πτυχίο 1987 και ποτέ δεν καλέσθηκα στο ΥΠΕΠΘ .
Όταν πήγες χρυσό μου στον ΟΑΕΔ για δουλειά,το ήξερες ότι δε μετράει η προυπηρεσία σου ναι ή όχι?
Είστε στο δρόμο?Άμα είστε άνεργοι να βγω να φωνάξω κι εγώ μαζί σας.Πως να μας πείσετε την ίδια στιγμή που μας κατηγορείτε?
Κοίτα και λίγο μακριά πέρα απο το συμφέρον σου.
Παράθεση από: Αγάπη στις Φεβρουαρίου 23, 2008, 03:12:30 pmΌταν πήγες χρυσό μου στον ΟΑΕΔ για δουλειά,το ήξερες ότι δε μετράει η προυπηρεσία σου ναι ή όχι?Αγάπη,νομίζω ότι αυτό από μόνο του ως επιχείρημα δεν στέκει. Αν ήταν έτσι κανένας κλάδος ή επάγγελμα δεν θα έκανε ποτέ καμία κίνηση για οποιαδήποτε βελτίωση και εξέλιξη. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, δεν ανήκω σε κατηγορία εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.