0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα 35 μου μέχρι τα 48 μου διδάσκω στα σχολεία του ΟΑΕΔ και ξαφνικά μου λες να πάω να δώσω στο ΑΣΕΠ;Το ιδιο έκανε και ο Αρσένης και ξαφνικά κατήργησε την επετηρίδα χωρίς να λάβει καμμιά μέριμνα για εμάς που περιμέναμε πάνω απο δέκα χρόνια στην επετηρίδα.Πόσες φορές θα είμαστε εμείς οι πτυχιούχοι της δεκαετίας του 80 αικημένοι;
Καλή η συνέντευξη. Δεν μας λέει βέβαια κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που οι εκπ/κοί του ΟΑΕΔ θα ζητήσουν παρέμβαση των ΜΑΤ για προστασία από τους υπαλλήλους του Υπεπθ δεν το κατάλαβα.
Παράθεση από: xr15gr στις Φεβρουαρίου 23, 2008, 02:43:10 pmΚαλή η συνέντευξη. Δεν μας λέει βέβαια κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που οι εκπ/κοί του ΟΑΕΔ θα ζητήσουν παρέμβαση των ΜΑΤ για προστασία από τους υπαλλήλους του Υπεπθ δεν το κατάλαβα. Απάντηση:Οι υπάλληλοι του Υπουργείου είναι περισσότερο από μας,πολύ δε περισσότεροι από τον αναμενόμενο αριθμό των συναδέλφων που θα είναι παρόντες σε μια παράσταση διαμαρτυρίας!Κάποιοι δεν μπορούν να μετακινηθούν για λόγους καθαρά οικονομικούς!Επειδή δεν υπάρχει η εικόνα δεν φαίνεται το χιούμορ μου (black στην προκειμένη περίπτωση)!Σχετικά με τους υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ, εννοώ πως επειδή οι εργαζόμενοι είναι περισσότεροι από μας που θα είμαστε παρόντες σε κάποια παράσταση διαμαρτυρίας, αν ο Υπουργός τους έδινε άδεια, θα μας πατούσαν στο πέρασμά τους!Τα άλλα είναι νομίζω πως είναι κατανοητά!
Παράθεση από: Αγάπη στις Φεβρουαρίου 23, 2008, 03:12:30 pmΌταν πήγες χρυσό μου στον ΟΑΕΔ για δουλειά,το ήξερες ότι δε μετράει η προυπηρεσία σου ναι ή όχι?Αγάπη,νομίζω ότι αυτό από μόνο του ως επιχείρημα δεν στέκει. Αν ήταν έτσι κανένας κλάδος ή επάγγελμα δεν θα έκανε ποτέ καμία κίνηση για οποιαδήποτε βελτίωση και εξέλιξη. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, δεν ανήκω σε κατηγορία εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.
Όταν πήγες χρυσό μου στον ΟΑΕΔ για δουλειά,το ήξερες ότι δε μετράει η προυπηρεσία σου ναι ή όχι?