*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Προς Daniel

Ο λόγος σου δεν  προδίδει  ενάρετο εκπαιδευτικό ικανό να εκπαιδεύσει μαθητές.

ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Σχετικά με τους υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ, εννοώ πως επειδή οι εργαζόμενοι είναι περισσότεροι από μας που θα είμαστε παρόντες σε κάποια παράσταση διαμαρτυρίας, αν ο Υπουργός τους έδινε άδεια, θα μας πατούσαν στο πέρασμά τους!
Τα άλλα είναι νομίζω πως είναι κατανοητά!

Πήρα την απάντηση μου αλλά ούτε πάλι κατάλαβα. Μάλλον η ypermahia μιλάει με όρους πολέμου, οπότε να ευχηθώ καλές μάχες.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
τα τεε του οαεδ δεν ανήκουν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Για πάρε τον 1566/85 και κοίταξε  που ανήκουν τα ΤΕΕ ΟΑΕΔ.

Θα διαπιστώσεις ότι πάντα ανήκαν στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
Παράθεση
Δεν κατηγορώ αυτούς που δίνουν στον ΑΣΕΠ , πιστεύω είναι θέμα στάσης-θεώρησης της ζωής.
Κανείς όμως απο εσάς τους νεότερους δεν είναι σε θέση να καταλάβει όλους αυτούς που επί χρόνια περίμεναν στην επετηρίδα την σειρά τους και ξαφνικά τους έστειλαν στο πύρ το έξώτερο.
Έιχα  δώσει όρκο στον εαυτό μου  το 1998 ποτέ να μην δώσω στον ΑΣΕΠ και θα τον τηρήσω μέχρι να πεθάνω.

Δηλαδή μας απαντάς με το αποστοματικά ..φλεγματικό: "Υοu can't teach an old dog new tricks!"... ;D ;D

Ρε φίλε chemist εδώ μέσα δεν είναι μόνο παιδαρέλια...  Σαν εσένα στην απέξω είναι κι άλλοι (στην ηλικία σου κοντά) και δε μιλώ προσωπικά γιατί δεν ανήκω στην κατηγορία των αδιόριστων..

Αλλά σκέψου (και συ και οι άλλοι) αυτό που ειπώθηκε κάπου παραπάνω, πέρα απ' το ίδιον όφελος: Αντί να κλείνουμε τα παράθυρα και τις τρύπες θα τα ανοίγουμε και θα ευτελιζόμαστε όλο και περισσότερο;; Δε θα μπει ποτέ καμία σειρά μόνο και μόνο επειδη κάποιων μεγαλόσχημων τα παιδιά ανήκουν στη μία η στην άλλη ομάδα που σώνει και καλά πρέπει να τη "δικαιώσουμε" για να βολευτούν οι δικοί μας;;...

Τι να πω.. Φαίνεται η απελπισία τρέχει από τα πατζάκια κάποιων τόσο που η ανθρωποφαγία καταργει καθε αίσθημα δικαιοσύνης... :-\
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Προς Daniel
Ο λόγος σου δεν  προδίδει  ενάρετο εκπαιδευτικό ικανό να εκπαιδεύσει μαθητές.

Προφανώς ο daniel έχει δώσει ασεπ και έτσι κατάργησε το πτυχίο του και την αρετή της ικανότητας για διδασκαλία. Poor daniel.....

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Προς Daniel

Ο λόγος σου δεν  προδίδει  ενάρετο εκπαιδευτικό ικανό να εκπαιδεύσει μαθητές.

ΤΕΛΟΣ

Ενάρετος σίγουρα δεν είμαι, όπως επίσης και μικροσυμφεροντολόγος που δημιουργεί άλλοθι στον εαυτό του για να βγαινει από πάνω..  :-\
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν κατηγορώ αυτούς που δίνουν στον ΑΣΕΠ , πιστεύω είναι θέμα στάσης-θεώρησης της ζωής.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Κανείς όμως απο εσάς τους νεότερους δεν είναι σε θέση να καταλάβει όλους αυτούς που επί χρόνια περίμεναν στην επετηρίδα την σειρά τους και ξαφνικά τους έστειλαν στο πύρ το έξώτερο.
Έιχα  δώσει όρκο στον εαυτό μου  το 1998 ποτέ να μην δώσω στον ΑΣΕΠ και θα τον τηρήσω μέχρι να πεθάνω.

Θα μας τρελάνεις όλους εσύ..................

Αφού έχεις ήθος και αξιοπρέπεια όπως λες,γιατί πας να πάρεις τη δουλειά αλλουνού????????
Ή μήπως δε σε βοήθησε κανένας να μπεις στον ΟΑΕΔ???????????????????????????????????

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Λέω να ζητήσω βοήθεια από το μεγάλο γκουρου chemist που έχει το πτυχίο του σε ισχύ (γιατί το δικό μου...καταργηθηκε!!  ;D ;D) να μου δώσει τα φώτα του στην εκπαίδευση.. ;D ;D  ;)

Τι λέτε;; ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2008, 04:59:08 pm από daniel »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν είναι κακή ιδέα γιατί οι περισσότεροι εδώ τα έχουμε κάψει τα πτυχία μας. Όχι μόνο με τον ασεπ, αλλά και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Μια λύση ίσως να ήταν :

οι ώρες τους (ή οι μήνες τους) να διαιρεθούν δια 4, με υποχρεωτική 20μηνη προϋπηρεσία σε σχολεία του ΥΠΕΠΘ  πριν μπουν στον πίνακα του μόνιμου διορισμού.

Σύμφωνα με το τι ισχύει νομικά η προϋπηρεσία ήδη διαιρείται δια το 3!

Πχ

Υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που εργάζονται από το 1989!Αυτοί είναι που έχουν ίσως απειλητική προϋπηρεσία!
Αν προσμετρηθεί η προϋπηρεσία από το 1988 ( ημερομηνία ίδρυσης της ΤΕΕ) και το θεωρώ ποιο δίκαιο γιατί τα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ εφαρμόζουν τα ίδια αναλυτικά προγράμματα σπουδών με αυτά των ΤΕΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ, και βρίσκονται ουσιαστικά υπό την επίβλεψη του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ!

Είναι γνωστό όπως ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, πως αρκετοί από μας είχαμε 21 ώρες εβδομαδιαίως !Με βάση όμως τον νόμο 1566/85 έπρεπε να είχαμε 11 και δεν φταίει το ΥΠΕΠΘ αν ο Οργανισμός μας απασχολούσε ως ωρομίσθιους ενώ θα έπρεπε με τον ίδιο νόμο να μας κάνει αναπληρωτές!

Σχετικά με την πρόταση για υποχρεωτική αναπλήρωση, εγώ συμφωνώ μαζί σου και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια για να σας δείξουμε ότι δεν κάνουμε τίποτα κρυφά, ούτε προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε κάποιον!
Υπάρχει σχετική πρόταση ανάγκης ( υποχρεωτική αναπλήρωση για δύο χρόνια και μετά να έχουμε δικαίωμα διορισμού), για να μπορέσουν οι συνάδελφοι που έχουν σειρά διορισμού να μην χάσουν τον διορισμό τους και χαλάσουν τον οικογειακό τους προγραμματισμό!

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να πω δημόσια την κρυφή πρόταση, αλλά παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλη αγωνία από την πλευρά των συναδέλφων, την οποία πιστέψτε με την καταλαβαίνω απόλυτα!
Επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω και στα υπόλοιπα μηνύματα και δεν το κάνω για το λόγο που νομίζουν οι συνάδελφοι, αλλά γιατί "έχουμε αγώνες σήμερα και αύριο και μεθαύριο και μέχρι να δικαιωθούμε θα πω το εξής:

Εμείς δεν επιθυμούμε να διοριστούμε κατά προτεραιότητα όπως γίνεται με τους συναδέλφους μας στα ιδιωτικά σχολεία για τα οποία,οι περισσότεροι το "καταπίνουν" και δεν λένε τίποτα, ίσως γιατί στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις όλο και θα υπάρχει κάποιο ιδιωτικό σχολείο να δουλέψουν!
Τώρα σε αυτά που λέει ο geochem, ότι ξέρει πως γίνονται οι προσλήψεις,ε  τι να πω!
Συγνώμη αλλά πραγματικά επέτρεψε στον εαυτό του να αδικηθεί, τότε ή δεν είχε ανάγκη να δουλέψει, ή τα λέει μόνο σε μας πίσω από ένα ψευδώνυμο!
Λυπάμαι, αλλά η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για την επιβίωση και όταν κάποιος επιτρέπει στον άλλον να τον αδικεί τότε είναι ήδη χαμένος!

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Χημικός

Έτος κτήσης πτυχίου  1997

Εργάσθηκα σε ιδιωτικά ΤΕΕ αναγνωρισμένα απο το ΥΠΕΠΘ και στο ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ως ωρομίσθιος Εκπαιδευτικός για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Στα τεε του οαεδ δεν υπήρχε καμία ανανέωση καθηγητών.οι ίδιοι και οι ίδιοι δούλευαν επί δεκαετία χωρίς να μπορεί κανείς να προσεγγίσει καμία θέση απασχόλησης σε αυτά,διότι υπήρχαν απίστευτες ρυθμίσεις υπερ των ήδη εργαζομένων.
Τόσα χρόνια φωνάζουμε για την ΠΔΣ,ΣΙ

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πρός Αγάπη

Δεν προσλήφθηκαν όλοι στον ΟΑΕΔ με μέσον όπως δεν προσλήφθηκαν και όλοι στο ΥΠΕΠΘ με μέσον.
Τώρα προσωπικά προσλήφθηκα με την προυπηρεσία που είχα απο τον ιδιωτικό τομέα όπου δούλευα για αρκετά χρόνια πάνω στο αντικείμενο μου
(χημικός) . Στον ΟΑΕΔ μέχρι και το 1998 μετρούσε για μοριοδότηση και η επαγγελματική προυπηρεσία.

Να θέσω και εγώ μια ερώτηση.

Γιατί τόσα χρόνια (εκτός απο δύο) η προυπηρεσία των εκπαιδευτικών του ΥΠΕΠΘ μετρά στην μοριοδότηση του ΟΑΕΔ ενώ το αντίστροφο όχι;

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εσύ μάλλον θα ξέρεις καλύτερα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά