0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τους υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ, εννοώ πως επειδή οι εργαζόμενοι είναι περισσότεροι από μας που θα είμαστε παρόντες σε κάποια παράσταση διαμαρτυρίας, αν ο Υπουργός τους έδινε άδεια, θα μας πατούσαν στο πέρασμά τους!Τα άλλα είναι νομίζω πως είναι κατανοητά!
Δεν κατηγορώ αυτούς που δίνουν στον ΑΣΕΠ , πιστεύω είναι θέμα στάσης-θεώρησης της ζωής.Κανείς όμως απο εσάς τους νεότερους δεν είναι σε θέση να καταλάβει όλους αυτούς που επί χρόνια περίμεναν στην επετηρίδα την σειρά τους και ξαφνικά τους έστειλαν στο πύρ το έξώτερο.Έιχα δώσει όρκο στον εαυτό μου το 1998 ποτέ να μην δώσω στον ΑΣΕΠ και θα τον τηρήσω μέχρι να πεθάνω.
Προς DanielΟ λόγος σου δεν προδίδει ενάρετο εκπαιδευτικό ικανό να εκπαιδεύσει μαθητές.
Προς DanielΟ λόγος σου δεν προδίδει ενάρετο εκπαιδευτικό ικανό να εκπαιδεύσει μαθητές.ΤΕΛΟΣ
Δεν κατηγορώ αυτούς που δίνουν στον ΑΣΕΠ , πιστεύω είναι θέμα στάσης-θεώρησης της ζωής.
Δεν κατηγορώ αυτούς που δίνουν στον ΑΣΕΠ , πιστεύω είναι θέμα στάσης-θεώρησης της ζωής.Κανείς όμως απο εσάς τους νεότερους δεν είναι σε θέση να καταλάβει όλους αυτούς που επί χρόνια περίμεναν στην επετηρίδα την σειρά τους και ξαφνικά τους έστειλαν στο πύρ το έξώτερο. Έιχα δώσει όρκο στον εαυτό μου το 1998 ποτέ να μην δώσω στον ΑΣΕΠ και θα τον τηρήσω μέχρι να πεθάνω.
Μια λύση ίσως να ήταν : οι ώρες τους (ή οι μήνες τους) να διαιρεθούν δια 4, με υποχρεωτική 20μηνη προϋπηρεσία σε σχολεία του ΥΠΕΠΘ πριν μπουν στον πίνακα του μόνιμου διορισμού.