0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα είμαστε εδώ ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές!Και το χειρότερο είναι ότι δείχνουμε να είμαστε ευχαριστημένοι που όλοι μας με τον ένα ή τον άλλον τρόπο γινόμαστε επαίτες λίγων ωρών διδασκαλίας!
Ίσως αυτό και να μας αξίζει τελικά!Καθόμαστε και μαλώνουμε για κάτι που είναι αυτονόητο!Θα κάτσω να διαπραγματευτώ μαζί σας αν η δουλειά μου σε δημόσιο σχολείο είναι νόμιμη ή όχι!Είμαστε καλά;Αντί να ενωθούμε και να πιέσουμε τιε πολιτικές ηγεσίες να κάνει μονιμοποιήσεις, μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποια προϋπηρεσία θα αναγνωρισθεί ή όχι;
Κάθομαι και ασχολούμαι εδώ και γράφω και απαντώ γιατί νόμισα πως υπήρχε από μέρους σας ανασφάλεια και αγωνία!
Αν αυτό που κάνετε είναι ένας τρόπος εκτόνωσης από τα προβλήματα που έχετε το καταλαβαίνω!
Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα και όσο γρήγορα το καταλάβετε και εσείς τόσο το καλύτερο!Σήμερα η σειρά μου, αύριο η σειρά σου!
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε............
Το υπουργείο ή και η δικαιοσύνη θα αποφασίσουν, και πολύ φοβάμαι ερήμην σας. Αν θέλετε έτεροι να πετύχετε κάτι, στρέψτε πλέον τα πυρά και την επιχειρηματολογία σας στους ιθύνοντες.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ