*

Αποστολέας Θέμα: Οι ΟΑEΔιτες τα κατάφεραν !!! Οι αναπληρωτές χάνουν τον διορισμό τους.  (Αναγνώστηκε 54823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Τι είναι οι πίνακες το τσιφλίκι σου;
Μόνο η δική σου προυπηρεσία μετρά; Κανενός άλλου;
Πάρε διάβασε τις γνωμοδοτήσεις του ΝΣΚ και του Συνηγόρου του Πολίτη και βρές την αλήθεια. Έρχονται σε λίγο και οι αποφάσεις του Στε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Με αυτά που λέτε μόνο εσείς θα βγαίνατε κερδισμένοι.  >:(

Οι περισσότεροι από ότι κατάλαβα είμαστε εδώ ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές!Και το χειρότερο είναι ότι δείχνουμε να  είμαστε ευχαριστημένοι που όλοι μας με τον ένα ή τον άλλον τρόπο γινόμαστε επαίτες λίγων ωρών διδασκαλίας!

Ποιον είδες ευχαριστημένο εσύ? ???
Να μου τον δείξεις.
Εγώ σαν Αγάπη,προτιμάω να "γίνω επαίτης" λίγων ωρών,παρά να ζητάω ακόμα λεφτά από τον πατέρα μου.

Ίσως αυτό και να μας αξίζει τελικά!Καθόμαστε και μαλώνουμε για κάτι που είναι αυτονόητο!Θα κάτσω να διαπραγματευτώ μαζί σας αν η δουλειά μου σε δημόσιο σχολείο είναι νόμιμη ή όχι!Είμαστε καλά;
Αντί να ενωθούμε και να πιέσουμε τιε πολιτικές ηγεσίες να κάνει μονιμοποιήσεις, μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποια προϋπηρεσία θα αναγνωρισθεί ή όχι;

Ποιο είναι το αυτονόητο? Ότι δικαιούστε να πάρετε τις θέσεις εργασίας αλλονών? ??? >:(
Πως θα ενωθείς μαζί μας ? ???
Ναι θα κάτσεις να το διαπραγματευείς από τη στιγμή που θεωρείς λογικό να πάρεις τη δουλειά άλλου. >:(

Κάθομαι και ασχολούμαι εδώ και γράφω και απαντώ γιατί νόμισα πως υπήρχε από μέρους σας ανασφάλεια και αγωνία!

Αν νιώθαμε ασφάλεια,πιστεύεις ότι θα "καθόμασταν και θα ασχολούμασταν" μαζί σας? ???

Αν αυτό που κάνετε είναι ένας τρόπος εκτόνωσης από τα προβλήματα που έχετε το καταλαβαίνω!

Το άκουσα κι αυτό...............

Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα και όσο γρήγορα το καταλάβετε και εσείς τόσο το καλύτερο!Σήμερα η σειρά μου, αύριο η σειρά σου!

Και μετά βγανεις και κατακρίνεις τα βύσματα...................................? >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2008, 04:00:30 pm από Αγάπη »

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Δυιλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο.

Στους πίνακες "χώρεσαν" οι προυπηρεσίες απο όλη την Ευρωπαική Ένωση από τα ιδιωτικά σχολεία, την Σιβιτανίδειο την ΠΔΣ, τα Εκκλησιαστικά Λύκεια, τα Ναυτικά Λύκεια και δεν ξέρω από που αλλού και σας πείραξε η προυπηρεσία απο τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ.

Το λιγώτερο που μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά αυτή είναι υποκριτική.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Δυστυχώς αυτές οι προϋπηρεσίες χώρεσαν χωρίς να μας ρωτήσουν και οπως σωστά είπε και ο
Το υπουργείο ή και η δικαιοσύνη θα αποφασίσουν, και πολύ φοβάμαι ερήμην σας. Αν θέλετε έτεροι να πετύχετε κάτι, στρέψτε πλέον τα πυρά και την επιχειρηματολογία σας στους ιθύνοντες.

Οταν όμως άνοιξαν αυτά τα παράθυρα κανένας σας δεν μας υποστήριξε και ουτε σκεφτήκατε  οτι πολλοί ήμασταν όπως λέτε:στα πρόθυρα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ενω εσεις είχατε  δουλειά στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ και μάλιστα με διπλάσιες αποδοχές και κοντά στο σπίτι σας
Δεν νομίζω οτι σας απασχολει οι προυπηρεσίες απο όλη την Ευρωπαική Ένωση από τα ιδιωτικά σχολεία, την Σιβιτανίδειο την ΠΔΣ, τα Εκκλησιαστικά Λύκεια, τα Ναυτικά Λύκεια αλλά το γεγονός οτι δεν μπορείτε  τώρα να "χωθείται "εσεις

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Για να μην παρεξηγηθω, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να γενικευσω. Δεν εννοω οτι όλοι οι καθηγητες στον οαεδ δεν κανουν σωστη δουλεια ή δεν ειναι καλοι στη δουλεια τους,   αλλα εχω βαρεθει να βλεπω να βλεπω ενα σωρο ασχετους γνωστους μου να δουλευουν στον οαεδ μονο και μονο επειδη δεν ειχαν να παρουν καποιους αλλους και ήταν οι μονοι που ειχαν κανει αιτητη. Συγκεκριμενα, αναφερομαι για καθηγητες πληροφορικης, εντελως καινουργιους και χωρις καμια εμπειρια στο αντικειμενο και χωρις γνωσεις. Οποτε με επνιξε το δικιο και εμενα ακουγοντας πως ολοι αυτοι ενδεχεται να παρουν μορια, που είναι και πολλα μαλιστα και να "βγουν" στις πρωτες θεσεις του πινακα τοσο ευκολα αλλα τοσο αδικα.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Και επειδή κάποιοι συνεχώς αναφέρονται στην προυπηρεσία απο τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ θα σας υπενθυμίσω τον τρόπο που την δεκαετία 90 καλούνταν οι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές στο ΥΠΕΠΘ.

Καλούσαν τηλεφωνικά για όσους δεν το γνωρίζουν.

Κάποιους τους έβρισκαν πάντα στο τηλέφωνο και κάποους άλλους δεν τους έβρισκαν ποτέ , με αποτέλεσμα εμείς με πτυχία της δεκαετίας 80 να μην αποκτήσουμε ποτέ προυπηρεσία στο ΥΠΕΠΘ.

Έτσι λοιπόν οδηγηθήκαμε στα σχολεία του ΟΑΕΔ.

Αυτά για τις "καθαρές " προυπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ.

Οι νεότεροι φυσικά δεν τα γνωρίζουν.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
Για πες μου και συ Κε chemist τα ετη 2000,2001,2002 με ποιο τροπο διοριζοσουν στον ΟΑΕΔ?Να παρουμε μια μεζουρα να μετρησουμε το μεγαλυτερο μεσο,ας ειναι 10 στους 300 αξιοκρατικα προσληφθεντες ,οι υπολοιποι ξερουμε πολυ καλα πως προσληφθηκαν!!!!Ειναι ντροπη να τολματε να ζητατε να μπειτε μπροστα απο τους συναδελφους σας που εχουν αγωνιστει να μαζεψουν μορια απο ΑΣΕΠ και προυπηρεσια.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Καλος ειναι αυτος ο chemist ρε παιδια....Στην αδικια που εγινε πριν απο καποια χρονια στο ΥΠΕΠΘ, και για την οποια εγω ακουω πρωτη φορα,πρεπει να προστεθει αλλη μια σε μορφη εκδικησης μαλιστα.....Τι να πω.....Αγαπητη ΛΟΥΛΟΥ μην προσπαθεις αδικα να βγαλεις ακρη με τον συναδελφο.....Οπως ειπε και ο Πιραντελο ''Ετσι ειναι,αν ετσι νομιζετε''....... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

Αυτο παλι τι σημαινει???Μηπως σου υποσχεθηκε καποιος κατι και δεν το ξερουμε???Αν ναι,ενημερωσε μας σε παρακαλω..... ;D
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος chrissoof

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπά ότι κάνεις και κάνε ότι αγαπάς
    • Προφίλ
Εγώ είμαι Ιδιωτικός Υπάλληλος και διαβάζω νύχτα μέρα για τον ΑΣΕΠ. Δεν έχω καμιά σχέση με τα σχολεία και δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία  σε κάποιο σχολείο. Όταν έρθει ο ΑΣΕΠ θα είμαι πρώτος (ελπίζω) και καλό διορισμό έτσι δεν είναι ?. Τα προηγούμενα ήταν απόψεις φίλου ΟΑΕΔΙΤΗ.
Έλληνες ενωθείτε διότι άλλο 1000 και άλλο 1013 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144