0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να πάρει το πιστοποιητικό υγείας από τη Θεσσαλονίκη και να το προσκομίσει πχ στα Δωδεκάνησα.
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 13, 2010, 08:58:00 amΤα πεισσότερα σχολεία, δίνουν μόρια, πολύ καλό.! Αν δεν έχεις αμάξι, μπορείς να μένεις στα Χανιά και να πηγαινοέρχεσαι με ΚΤΕΛ, έχει καλή συγκ. Τα ενοίκια στην πόλη κυμαίνονται απο 280 - 400
Τα πεισσότερα σχολεία, δίνουν μόρια, πολύ καλό.! Αν δεν έχεις αμάξι, μπορείς να μένεις στα Χανιά και να πηγαινοέρχεσαι με ΚΤΕΛ, έχει καλή συγκ. Τα ενοίκια στην πόλη κυμαίνονται απο 280 - 400
Παράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 11, 2010, 07:16:37 pmΕυχαριστώ mat. Απλά να σου πω ότι οι υπολιγισμοί μου έγιναν με βάση το excel του Χρίστου Θωμά στο http://www.alfavita.gr/katigoria.php?id=14. Στις κρατήσεις υπολόγισα ΜΤΠΥ νεοδιόριστου και ΤΕΑΔΥ νεοδιόριστου (όντως τεράστια ποσά). Το excel μετά και από αυτές τις κρατήσεις βγάζει 1,154 ευρώ καθαρές αποδοχές (χωρίς όμως τα παραμεθόρια βγάζει 1,094 καθαρά). Είναι όμως λογικό να υφιστάμεθα κρατήσεις και απλού ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ συγχρόνως ή μήπως αυτές εκπίπτουν; Επισυνάπτω το σχετικό excelΣτο excel που παραθέτεις πρόσεξε τι ΜΚ βάζεις και θα δεις ότι δεν είναι 1094 τα καθαρά για κάποιον νεοδιόριστο με ΜΚ 18. Όσο για τις κρατήσεις να ξέρεις ότι σου κρατάνε "απλό ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ" και επιπλέον νεοδιόριστου "έκτακτο". Τώρα για το αν είναι ή όχι λογικό είναι άλλο θέμα αλλά δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί έτσι είναι οι κρατήσεις.
Ευχαριστώ mat. Απλά να σου πω ότι οι υπολιγισμοί μου έγιναν με βάση το excel του Χρίστου Θωμά στο http://www.alfavita.gr/katigoria.php?id=14. Στις κρατήσεις υπολόγισα ΜΤΠΥ νεοδιόριστου και ΤΕΑΔΥ νεοδιόριστου (όντως τεράστια ποσά). Το excel μετά και από αυτές τις κρατήσεις βγάζει 1,154 ευρώ καθαρές αποδοχές (χωρίς όμως τα παραμεθόρια βγάζει 1,094 καθαρά). Είναι όμως λογικό να υφιστάμεθα κρατήσεις και απλού ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ συγχρόνως ή μήπως αυτές εκπίπτουν; Επισυνάπτω το σχετικό excel
Υπολογείστε και μείον 90-100
Στα δωδεκάνησα δέχονται πιστοποιητικό υγείας μόνο αν είναι του τελευταίου μήνα λέει...Εγώ έκανα εδώ που μένω τις εξετάσεις, αλλά επιτροπή θα περάσω την επόμενη ή παραεπόμενη βδομάδα,αν πάει άλλος στη θέση μου να πάρει το πιστοποιητικό το δίνουν?
Κι εγώ έχω από τον Οκτώβρη και γιαυτό τους ρώτησα, μου είπαν ρητά όχι [/quoteκαταλαβα θα τσακωθουμε. εμενα δεν με πιανει για 1 μηνα. ειναι τελειως χαζη αυτη η απαιτηση
Σχετικά με το Πιστοποιητικό Υγείας : επείδή κατάλαβα ότι κάθε Διεύθυνση ζητάει τις δικές της εξετάσεις, θα πρέπει το πιστοποιητικό να είναι από την οικεία Υγειονομική Υπηρεσία ή μπορεί κανείς να κάνει εξετάσεις για παράδειγμα στη Θεσσαλονικη ,να παρει πιστοποιητικό υγείας από τη Θεσσαλονίκη και να το προσκομίσει σε Διεύθυνση άλλης περιοχής ;Και κάτι ακόμη : αν προσκομίσουμε μόνο τα δικαιολογητικά που αναφέρει η Α
Και γω που πήρα στην Πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου να ρωτήσω για το πιστοποιητικό μόνο που δε μ'έβρισε ο τύπος. Απαντούσε με το ζόρι και μου είπε με απότομο τρόπο οτι έπρεπε να τα έχω ήδη κάνει....λες και ήξερα εγώ οτι διορίζομαι σίγουρα...όοοοοτι να ναι όμως!