0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, επειδή στην ανακοίνωση τοιυ υπουργείου δεν αναγράφεται κάτι σχετικό, ποια δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσουμε εκεί που θα παρουσιαστούμε;
Ναι, μπορείς, απλά θα αρχίσει να μετράει για το Μ.Κ. από τη στιγμή που θα την καταθέσεις.Όσο νωρίτερα την κατεθέσεις, δηλαδή, τόσο πιο γρήγορα θα κατέβεις Μ.Κ.
Για την τοποθέτηση (σε σχολείο αφού διοριστείς, όχι σε περιοχή) λαμβάνεται υπόψη μόνο η εκπαιδευτική προϋπηρεσία (δημόσια ή ιδιωτική), η οποία μετράει επίσης και για τη μετάθεση. Η προϋπηρεσία σε άλλους φορείς του δημοσίου μετράει μόνο μισθολογικά. Η προϋπηρεσία σε ΝΠΙΔ δε μετράει καθόλου απ' ό,τι ξέρω, αλλά δε χάνεις τίποτα να την καταθέσεις.
συγχαρητηρια σε οσους διοριστηκαν!παιδια εκπεμπω s.o.s :-\γνωριζει κανεις τιποτα απο λασιθι ???ειμαι απο βορεια Ελλαδα και δεν εχω ιδεα απο κρητη.οποιος εχει καμια πληροφορια για σπιτια, ζωη, σχολεια ας βοηθησει. α! και οποιος παει λασιθι...να βρεθουμε βρε παιδια
Ευχαριστώ mat. Απλά να σου πω ότι οι υπολιγισμοί μου έγιναν με βάση το excel του Χρίστου Θωμά στο http://www.alfavita.gr/katigoria.php?id=14. Στις κρατήσεις υπολόγισα ΜΤΠΥ νεοδιόριστου και ΤΕΑΔΥ νεοδιόριστου (όντως τεράστια ποσά). Το excel μετά και από αυτές τις κρατήσεις βγάζει 1,154 ευρώ καθαρές αποδοχές (χωρίς όμως τα παραμεθόρια βγάζει 1,094 καθαρά). Είναι όμως λογικό να υφιστάμεθα κρατήσεις και απλού ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ συγχρόνως ή μήπως αυτές εκπίπτουν; Επισυνάπτω το σχετικό excel
Παράθεση από: fakidomiti στις Αυγούστου 13, 2010, 10:47:43 amσυγχαρητηρια σε οσους διοριστηκαν!παιδια εκπεμπω s.o.s :-\γνωριζει κανεις τιποτα απο λασιθι ???ειμαι απο βορεια Ελλαδα και δεν εχω ιδεα απο κρητη.οποιος εχει καμια πληροφορια για σπιτια, ζωη, σχολεια ας βοηθησει. α! και οποιος παει λασιθι...να βρεθουμε βρε παιδια και γω α λασιθιου θα ειμαι φετοςπολλα συγχαρητηρια καταρχαςμην αγχωνεσαι και γω απο Δραμα ειμαι αλλα ξερω οτιο αγ. νικολαος ειναι μια πανεμορφη πολημικρη αλλα γραφικοτατηθα βρεθουμε εκει στις 23!!!
Παράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 11, 2010, 07:16:37 pmΕυχαριστώ mat. Απλά να σου πω ότι οι υπολιγισμοί μου έγιναν με βάση το excel του Χρίστου Θωμά στο http://www.alfavita.gr/katigoria.php?id=14. Στις κρατήσεις υπολόγισα ΜΤΠΥ νεοδιόριστου και ΤΕΑΔΥ νεοδιόριστου (όντως τεράστια ποσά). Το excel μετά και από αυτές τις κρατήσεις βγάζει 1,154 ευρώ καθαρές αποδοχές (χωρίς όμως τα παραμεθόρια βγάζει 1,094 καθαρά). Είναι όμως λογικό να υφιστάμεθα κρατήσεις και απλού ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ συγχρόνως ή μήπως αυτές εκπίπτουν; Επισυνάπτω το σχετικό excelΣτο excel που παραθέτεις πρόσεξε τι ΜΚ βάζεις και θα δεις ότι δεν είναι 1094 τα καθαρά για κάποιον νεοδιόριστο με ΜΚ 18. Όσο για τις κρατήσεις να ξέρεις ότι σου κρατάνε "απλό ΜΤΠΥ και ΤΕΑΔΥ" και επιπλέον νεοδιόριστου "έκτακτο". Τώρα για το αν είναι ή όχι λογικό είναι άλλο θέμα αλλά δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί έτσι είναι οι κρατήσεις.
Δηλαδή mat, ποιο ΜΚ πρέπει να βάλω για να βγάλει το excel τα ορθά ποσά για κάποιο νεοδιοριζόμενο;
Αν είσαι νεοδιόριστος , ακόμη και προυπηρεσία να έχεις βάλε στην αρχή 18 μκ να δεις τι παίζει.Η πρώτη σου μισθοδοσία ίσως να είναι με 18 γιατί δεν θα σου έχουν αναγνωρίσει ακόμη το κλιμάκιο(αν έχεις προυπηρεσία)Από 12 μήνες έως 36 ανήκεις στο 17.Ελπίζω να σε βοήθησα.Από περιέργεια έκανα και το δικό μου, μου βγάζει 4 ευρώ λιγότερα από όσα παίρνω
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος λόγος για να κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας από την πρώτη μέρα?Από ποια μέρα και μετά αρχίζει να υπολογίζεται η υπηρεσία μας? Ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχειλόγος να πληρώσω δύο παραπάνω μέρες ξενοδοχείο...