*

Αποστολέας Θέμα: Οδηγός νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 81104 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Οδηγός νεοδιόριστου
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 18, 2010, 07:49:34 pm »
Ποιες περιοχές της Γ' Λέσβου είναι καλύτερες (εννοώ από άποψη δυνατότητας διαμονής); Είδα ότι κάποια σχολεία βρίσκονται αρκετά (έως πολύ) μακριά από τη Μυτιλήνη. Λ.χ., αν κάποιος τοποθετηθεί στο Γυμνάσιο Πέτρας πού μένει; Όσο για την ψυχολόγο... ελπίζω να μην μας δημιουργήσει προβλήματα (έχουμε ήδη αρκετά!)
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:19:11 »

faeinos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 18, 2010, 08:48:14 pm »
Συνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας  σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά;
Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος;     

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 18, 2010, 09:02:00 pm »
Συνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας  σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά;
Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος;     
και ηρθες εδω να μπλεξεις με το ......συστημα;δεν ξερω να πω κατι προς την ερωτηση σου, αλλα μακαρι να σου βγει σε καλο που ηρθες πισω,ετσι οπως γιναμε! :-\
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος NuclearFusion

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 19, 2010, 03:07:35 pm »
Η βεβαίωση προυπηρεσίας από τα ΙΕΚ θα είναι έτοιμη μου είπαν από βδομάδα
(λείπει η υπάλληλος 15 μέρες...)
Πρέπει να τις καταθέσω όλες τις βεβαιώσεις μαζί στις 23-25 Αυγ
ή δεν πειράζει να την καταθέσω αυτή που λείπει και 1-2 βδομάδες αργότερα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:19:11 »

Αποσυνδεδεμένος johnmel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:48:08 pm »
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΣΔΕ?
ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ?

Αποσυνδεδεμένος des

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 19, 2010, 05:54:36 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται στην περιοχή της Ξάνθης; Για τη

faeinos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 19, 2010, 07:12:45 pm »
Ξέρω ότι όλοι εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς λίγο πριν παρουσιαστούμε..ωστόσο, αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα τον/την παρακαλούσα να μπει στον κόπο να την παραθέσει
Ευχαριστώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:14:52 am »
Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ τα κενά στο Λασίθι (ΠΕ60), για να δώ τα νηπιαγωγεία?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:40:03 am »
Ξέρω ότι όλοι εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς λίγο πριν παρουσιαστούμε..ωστόσο, αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα τον/την παρακαλούσα να μπει στον κόπο να την παραθέσει
Ευχαριστώ  ;)

Ναι, αναγνωρίζεται μισθολογικά η προϋπηρεσία σε δημόσιες υπηρεσίες χωρών της Ε.Ε.
Η σχετική εγκύκλιος είναι η 93953/Δ2/15-9-2006

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:45:14 am »
Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ τα κενά στο Λασίθι (ΠΕ60), για να δώ τα νηπιαγωγεία?

Αν πάρεις τηλ. στην Α/βάθμια Λασιθίου, μπορεί και να σου πουν τα κενά.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος φρουφρού

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 20, 2010, 11:32:58 am »
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΣΔΕ?
ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ?

H σειρά τοποθέτησης είναι μετατιθέμενοι, νεοδιόριστοι, αποσπασθέντες

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 20, 2010, 11:35:16 am »

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ :Τι πρέπει να κάνουν εάν αδυνατούν να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας-Ποια είναι τα κριτήρια τοποθέτησής τους στα σχολεία-Ποιες μοναδες υπολογίζονται για την μετάθεσή του

Πηγή:   http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8801:2010-08-20-07-40-53&catid=362:2009-12-02-07-09-23&Itemid=1085

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 20, 2010, 11:56:43 am »
Δεν ξέρω αν το μάθατε:
Την Δευτέρα 23/8 δεν θα πραγματοποιηθούν ορκωμοσίες νεοδιόριστων λόγω συνάντησης των νέων Δ/ντών Εκ/σης με την κ. Υπουργό.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 20, 2010, 12:02:29 pm »

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ :Τι πρέπει να κάνουν εάν αδυνατούν να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας-Ποια είναι τα κριτήρια τοποθέτησής τους στα σχολεία-Ποιες μοναδες υπολογίζονται για την μετάθεσή του

Πηγή:   http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8801:2010-08-20-07-40-53&catid=362:2009-12-02-07-09-23&Itemid=1085

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20394.0

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144