0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά; Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος;
Παράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 18, 2010, 08:48:14 pmΣυνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά; Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος; Ξέρω ότι όλοι εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς λίγο πριν παρουσιαστούμε..ωστόσο, αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα τον/την παρακαλούσα να μπει στον κόπο να την παραθέσειΕυχαριστώ
Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ τα κενά στο Λασίθι (ΠΕ60), για να δώ τα νηπιαγωγεία?
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΣΔΕ?ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ?
ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ :Τι πρέπει να κάνουν εάν αδυνατούν να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας-Ποια είναι τα κριτήρια τοποθέτησής τους στα σχολεία-Ποιες μοναδες υπολογίζονται για την μετάθεσή τουΠηγή: http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8801:2010-08-20-07-40-53&catid=362:2009-12-02-07-09-23&Itemid=1085