0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 19, 2010, 07:12:45 pmΠαράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 18, 2010, 08:48:14 pmΣυνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά; Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος; Ξέρω ότι όλοι εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς λίγο πριν παρουσιαστούμε..ωστόσο, αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα τον/την παρακαλούσα να μπει στον κόπο να την παραθέσειΕυχαριστώ Ναι, αναγνωρίζεται μισθολογικά η προϋπηρεσία σε δημόσιες υπηρεσίες χωρών της Ε.Ε.Η σχετική εγκύκλιος είναι η 93953/Δ2/15-9-2006
Παράθεση από: faeinos στις Αυγούστου 18, 2010, 08:48:14 pmΣυνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά; Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος; Ξέρω ότι όλοι εργαζόμαστε με πυρετώδεις ρυθμούς λίγο πριν παρουσιαστούμε..ωστόσο, αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα τον/την παρακαλούσα να μπει στον κόπο να την παραθέσειΕυχαριστώ
Συνάδελφοι έχω προυπηρεσία ενός έτους ως μόνιμος σε δημόσιο σχολείο χώρας της ΕΕ. Γνωρίζει κανείς αν αυτή η προυπηρεσία - η οποία είναι κι επισήμως μεταφρασμένη και θεωρημένη από το μορφωτικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας σ' εκείνη τη χώρα - ΠΡΕΠΕΙ κανονικά να προσμετρηθεί για ΜΚ / συνταξιοδοτικά; Στο ΥΠΕΠΘ που τηλεφώνησα με παρέπεμψαν στην φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών, όπου όμως, ενώ στην αρχή της σχετικής παραγράφου γίνεται λόγος μόνο για αναγνώριση προυπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων από χώρες μέλη της ΕΕ, σε ένα από τα σημεία που θα πρέπει να περιλαμβάνει η σχετική βεβαίωση (νομίζω 5 ή 6) γίνεται λόγος και για προυπηρεσία μονίμου από χώρες μέλη της ΕΕ. Ξαναπήρα στο οικείο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μασούσαν τα λόγια τους. Γνωρίζει κάποιος επισταμένα να μου απαντήσει επί του θέματος;
Δεν ξέρω αν το μάθατε:Την Δευτέρα 23/8 δεν θα πραγματοποιηθούν ορκωμοσίες νεοδιόριστων λόγω συνάντησης των νέων Δ/ντών Εκ/σης με την κ. Υπουργό.
Παράθεση από: efi.. στις Αυγούστου 20, 2010, 11:56:43 amΔεν ξέρω αν το μάθατε:Την Δευτέρα 23/8 δεν θα πραγματοποιηθούν ορκωμοσίες νεοδιόριστων λόγω συνάντησης των νέων Δ/ντών Εκ/σης με την κ. Υπουργό. Που το εμαθες αυτο;σιγουρα;μην κουβαληθω αδικα κατω.
Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας κυκλάδων ανακοίνωσε ότι οι ορκωμοσίες θα γίνουν μόνο στις 24 και 25/8!!!! γιατί η διεύθύντρια θα πάει στην Αννούλα επίσκεψη. Λυπάμαι τα παιδιά που έβγαλαν εισιτήρια. Δείτε την ανακοίνωση εδώ http://dipe.kyk.sch.gr/index.htm
μην τρελενεστε!οπου δεν εχουν πει τιποτα οι ΔΔΕ λογικα παμε 23/08.τωρα, ψαχνουμε για σπιτι απο τωρα ή περιμενουμε με κινδυνο να χασουμε τα καλα;;