0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ παιδια αν δε με ορκίσουν 23 θα κάνω σαματά...πήρα τηλ την περασμένη βδομάδα και μου είπαν ότι όποια μέρα και να πάω θα με ορκίσουν. έτσι κανόνισα κάτι τρομερά σημαντικό για την τρίτη...Να εκτελέσει κάποιος χρέη διευθυντή και να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο που έρχεται από μακριά.
Παράθεση από: max στις Αυγούστου 21, 2010, 07:36:23 amεγώ παιδια αν δε με ορκίσουν 23 θα κάνω σαματά...πήρα τηλ την περασμένη βδομάδα και μου είπαν ότι όποια μέρα και να πάω θα με ορκίσουν. έτσι κανόνισα κάτι τρομερά σημαντικό για την τρίτη...Να εκτελέσει κάποιος χρέη διευθυντή και να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο που έρχεται από μακριά.καλημέρα ως τι σαματά θα κάνεις???
Παράθεση από: pizza στις Αυγούστου 21, 2010, 01:14:02 amμην τρελενεστε!οπου δεν εχουν πει τιποτα οι ΔΔΕ λογικα παμε 23/08.τωρα, ψαχνουμε για σπιτι απο τωρα ή περιμενουμε με κινδυνο να χασουμε τα καλα;;Εμένα με ειδοποίησαν τηλεφωνικά. Νομίζω ότι ισχύει για όλες τις Δ/νσεις.
μην τρελενεστε!οπου δεν εχουν πει τιποτα οι ΔΔΕ λογικα παμε 23/08.τωρα, ψαχνουμε για σπιτι απο τωρα ή περιμενουμε με κινδυνο να χασουμε τα καλα;;
Θα πρέπει να παραμείνουμε στο νομό διορισμού μέχρι την τοποθέτηση μας σε σχολείο;Και αν αυτή καθυστερήσει πολλές ημέρες;Ευχαριστώ!
Γεια σας. Από την ΔΔΕ Φωκίδας μου είπαν ότι πρέπει οι νεοδιόριστοι να παρουσιαστόυμε 25 τετάρτη. Θα χαθούν οι δύο μέρες από το μισθό; Είναι κανείς άλλος Φωκίδα ΠΕ 03;