0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στήλη του Μιχάλη Λεάνη στην εφημερίδα Sportday της 26/02/08 μια άποψη αναγνώστη του, την οποία δημοσιεύει αυτούσια..Τα όποια σχόλιά σας ευπρόσδεκτα.."Του οκταώρου οι πεσόντες ηδονίζονται με τσόντες!"..... Κάποιοι είναι ασυμβίβαστοι, τρελοί και ονειροπόλοι.....!.
Οποιος έχει χρόνο για φλερτ, για έρωτα, για ποτό, για καφενεία, διάβασμα ή χάζεμα, για παρέα και κουβέντα, εκλαμβάνεται σαν ιδιόρρυθμος ή ψώνιο. [/size]
Εγώ κλαίω αυτόν που το θέλει και δεν το έχει. [/size]
Φίλη sophie,μην σου φαίνεται παράξενο αυτό που άκουσες. και εγώ σε νησί βρίσκομαι και σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι και κυρίως νέοι δεν ξέρουν τι σημαίνει παρέα, κουβεντούλα, γλέντι. Πίστευα και εγώ πως στο νησί οι άνθρωποι θα είναι πιο δεμένοι και ανοιχτοί. Το αντίθετο συμβαίνει. Γι΄συτό και ο καθένας μας κλέινεται στο σπίτι του, στον εαυτό του και άμα βρει κανέναν άνθρωπο να πιει δυο κουβέντες ουσίας, βγαίνει. Άμα δεν το ζήσεις και δεν το δεις δεν το καταλαβαίνεις.Εγώ πάντως έχω ήδη απομυθοποιησει πολλά πράγματα.
Τα είπες όλα βρε κορίτσι, αλλά μας ψυχοπλάκωσες κιόλας. Δυστυχώς συτή είναι η αλήθεια. Και μετά σου λένε "διορίστηκες και έλυσες τα προβλήματά σου". Τι να πουν και άλλοι που ξενιτευτηκαν και ξενιτεύονται χρόνια τωρα για τα πολυπόθητα μορια. Και υπάρχουν και οι βολεμένο,ι που δε χρειάστηκαν να υπηρετήσουν ούτε μια μέρα μακριά από το σπιτάκι τους και παίρνουν ωραιότατα τα μόρια των δυσπρόσιτων (βλέπε φαντάσματα καθηγητές Άη -Στράτη). Αυτή είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της δημόσιας εκπαίδευσης! Να τη χαιρόμαστε!