0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gia osous theloun na einai akribeis me ta money poy plironoun gia 50 wres einai 800 E meikta kai 640 E kathara.
Παράθεση από: kotsiaris στις Μαρτίου 05, 2007, 08:41:17 pmGia osous theloun na einai akribeis me ta money poy plironoun gia 50 wres einai 800 E meikta kai 640 E kathara.Δεν ξερω ακριβως που αναφερονται αυτα τα χρηματα.Ξερει κανεις να μου πει, αν καποιος διδασκει στα ΚΕΕ, ποσο παει ή ωρα(καθαρα/ακαθαριστα), ποτε δίνουν τα χρήματα, πως γινονται οι πληρωμες (με την ωρα? με το προγραμμα) κλπ και αλλα τετοια μισθολογικα?Επισης ποτε περιπου βγαινει εγκυκλιος για τα ΚΕΕ?
δηλαδη οι προσλήψεις θα γινουν μεσω ΅ΕΚΕΠΙΣ?
ναι το ξερω αλλα πως παιρνει κανεις πιστοποηση απο ΕΚΕΠΙΣ? αλλος συναδελφος με 100 ωρες προυπηρεσις μπαινει στην διαδικασι για το εισαγωγικο μητρωο εγω με 1000 ωρες μου λενε πως θελω ακομα 250 για να μπω .Πως γινεται? και κει θελει μεσο?
Παιδιά είναι καποιος που να είναι ωρομίσθιος στο ΙΔΕΚΕ???Ρωτάω γιατί η σύμβαση λήγει στις 31/05/07 και για να πάρει κάποιος τάμειο ανεργίας θα πρέπει το ΙΔΕΚΕνα προσκομίσει σχετικό έγγραφο στον ΟΑΕΔ, από το οποίο να προκύπτει ότι η σύμβαση έχει λήξει.Έστειλα αίτηση στο ΙΔΕΚΕ στην οποία ζητάω να συμππληρωθεί το σχετικό χαρτι του ΟΑΕΔ για να πάρω ταμείο το καλοκαίρι.Μου είπαν ότι μάλλον δεν μπορούν να γράψουν αυτό το χαρτι διοτί το
Δεν ξερω ακριβως που αναφερονται αυτα τα χρηματα.Ξερει κανεις να μου πει, αν καποιος διδασκει στα ΚΕΕ, ποσο παει ή ωρα(καθαρα/ακαθαριστα), ποτε δίνουν τα χρήματα, πως γινονται οι πληρωμες (με την ωρα? με το προγραμμα) κλπ και αλλα τετοια μισθολογικα?Επισης ποτε περιπου βγαινει εγκυκλιος για τα ΚΕΕ?
Παράθεση από: goodman στις Ιουνίου 16, 2008, 04:44:13 pmΔεν ξερω ακριβως που αναφερονται αυτα τα χρηματα.Ξερει κανεις να μου πει, αν καποιος διδασκει στα ΚΕΕ, ποσο παει ή ωρα(καθαρα/ακαθαριστα), ποτε δίνουν τα χρήματα, πως γινονται οι πληρωμες (με την ωρα? με το προγραμμα) κλπ και αλλα τετοια μισθολογικα?Επισης ποτε περιπου βγαινει εγκυκλιος για τα ΚΕΕ?Οι προκυρηξεις βγαινουν αναλογα με τις αναγκες των ΚΕΕ ή αν ανοιξουν νεο ΚΕΕ καπου στην Ελλαδα. Οταν εκανα εγω πριν 3 χρονια ΔΕΝ πηγαινε ο κοσμος (δεν δινει μορια, δεν ηταν γνωστα κλπ)Την πρωτη χρονια μας δινανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ προγραμματα (50ωρα και τα κανεις μεσα σε 3 μηνες περιπου). Εγω ειχα 5 σε εννια μηνες!! Για πληροφορικη μιλαω που εχει ζητηση. Ωρες κανονιζεις εσυ και οι μαθητες π.χ Δευτερα - Τεταρτη 5-7 ή 7-9 ή 2 γκρουπ το ενα μετα το αλλο. Αιθουσες σου βρισκουν αυτοι με συμφωνιες που κανουν με Λυκειαρχες, Γυμνασιαρχες! Και ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ τελη ΙουνιουΣτην συνεχεια (ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ που ενδιαφερθηκαν αυξηθηκαν) καποιοι κλαδοι οπως ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ συνεχιζουν να πανε καλα και να σου δινουν δουλεια γιατι εχουν ΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ καλο ειναι επισης οτι πλεον Πληρωνουν πολυ καλα. Δηλαδη στην ωρα τους. Ειναι καπου 14 καθαρα, 650 ευρω με 700 καθαρα αναλογα με τα πτυχια σου