0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: goodman στις Ιουλίου 18, 2008, 11:52:33 amΕγκυκλιο διορισμων απο Δευτερα και βάλε, να περιμενουμε?Tις εγκυκλίους τις βγάζει το ΥΠΕΠΘ, πάρε τηλέφωνο και ρώτα.[/qu\το θεμα ειναι οτι στο υπουργειο δεν απαντανε. ή που το τηλεφωνο θα δειχνει κατειλημμενο ή που δεν θα το απαντουν
Εγκυκλιο διορισμων απο Δευτερα και βάλε, να περιμενουμε?
Παράθεση από: demis_n στις Ιουλίου 18, 2008, 10:54:05 amΚι εμένα δε μ'έχουν στον Ενιαίο πίνακα αν και δούλεψα φέτος αναπληρώτρια και είμαι στους διοριστέους της β'φάσης Ασέπ! Οπότε για να είμαστε πολλοί σε όμοια κατάσταση μάλλον μας έχουν ακόμα στον πίνακα αναπληρωτών! Λέτε να κάνουμε ένσταση;; Από τη στιγμή που έχετε προϋπηρεσία πρέπει να είστε και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών ανεξάρτητα από το αν είστε διοριστέοι και μέσω ΑΣΕΠ.
Κι εμένα δε μ'έχουν στον Ενιαίο πίνακα αν και δούλεψα φέτος αναπληρώτρια και είμαι στους διοριστέους της β'φάσης Ασέπ! Οπότε για να είμαστε πολλοί σε όμοια κατάσταση μάλλον μας έχουν ακόμα στον πίνακα αναπληρωτών! Λέτε να κάνουμε ένσταση;;
Εγώ δηλαδή που δεν είμαι τι κάνω;; Πρέπει να κάνω ένσταση;; Με το καλό από Δευτέρα θα πάω σε μια Δευτεροβάθμια να ρωτήσω!
Ναι, πήρα εγώ.
ναι τι σου ειπαν αραγες?επισης μηπως θυμαται κανεις ποσες μερες μεσολαβησαν περυσι αναμεσα στη ληξη υποβολης αιτησεων των μονιμων και στην αναρτηση των αποτελεσματων?