0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Αν απομείνουν κενές θέσεις , αυτές θα καλυφθούν από ισάριθμους εκπαιδευτικούς που έλαβαν τη βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με τη σειρά κατάταξής τους και, ελλείψει υποψηφίων της περίπτωσης αυτής, θα καλυφθούν από υποψηφίους του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση διορισμού με νέα εγκύκλιο.
Καλησπερα σε ολους κ ευχομαι καλη τοποθετηση κ σταδιοδρομια!2 ερωτησεις:Α)Τις περιοχες τις δηλωνουμε οπως θελουμε?Δηλαδη πρεπει να βαλω απο ενα νομο α,β,γ κλπ ή μπορω να βαλω πχ δ κορινθιας, γ λακωνιας κ μετα παλι κορινθια?Γινεται αυτο, υπαρχει καποιος κινδυνος?
Κάτι ακούστηκε ότι οι περιοχές θα αλλάξουν και θα προστεθούν και άλλες, άκουσε κανείς κάτι τέτοιο ;
Παράθεση από: tektos στις Ιουλίου 25, 2008, 11:05:47 pmΚάτι ακούστηκε ότι οι περιοχές θα αλλάξουν και θα προστεθούν και άλλες, άκουσε κανείς κάτι τέτοιο ;Δεν άκουσα κάτι, αλλά το θεωρώ πιθανό (το έγραψα και παραπάνω), γιατί έχουν παραλειφθεί κάποιες περιοχές που δίνονται πάντα (π.χ. Δ Δωδεκανήσου, Γ, Δ Χίου) και έχουν δοθεί μόνο δυσπρόσιτα. Είχε γίνει και πέρσι αυτό, αρχικά δεν υπήρχαν αυτές οι περιοχές και προστέθηκαν μετά.
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει με το δυσπρόσιτο.Αν κάποιος δεν δηλώσει δυσπροσιτο και τον πάρουν πχ Δ Αρκαδίας (που έχει σχολεία με πάνω από 9 μόρια) και τελικά τοποθετηθεί σε κάποιο δυπσπόσιτο είναι υποχρεωμένος να κάτσει 2 χρόνια?Η μόνο όταν δηλώσει δυσπρόσιτο και τον πάρουν έχει αυτή την υποχρέωση?
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω δυο πραγματάκια σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης, καθώς πρώτη φορά θα τη συμπληρώσω.
Παράθεση από: grigoris στις Ιουλίου 25, 2008, 11:32:30 pmΠαιδιά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει με το δυσπρόσιτο.Αν κάποιος δεν δηλώσει δυσπροσιτο και τον πάρουν πχ Δ Αρκαδίας (που έχει σχολεία με πάνω από 9 μόρια) και τελικά τοποθετηθεί σε κάποιο δυπσπόσιτο είναι υποχρεωμένος να κάτσει 2 χρόνια?Η μόνο όταν δηλώσει δυσπρόσιτο και τον πάρουν έχει αυτή την υποχρέωση? Μόνο όταν δηλώσεις και σε πάρουν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις για δύο χρόνια.