0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε ολους!Αν καποιον δεν τον παρουν σε μια απο τις 30 επιλογες του κ εφοσον εχει βαλει ναι σε αλλες περιοχες κ δυσπροσιτα η επιλογη πως γινεται?Με αλφαβητικη σειρα απο τις περιοχες που δεν εβαλε?Γνωριζει καποιος κατι συγκεκριμενο?Επιλεγουν πρωτα απο τις λοιπες της
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν δηλωσεις το δυσπροσιτο ονομαστικα τοτε πρεπει να μεινεις εκει για 2 χρονια.Αν δεν το βαλεις ονομαστικα και σε στειλει η υπηρεσια τοτε εχεις το δικαιωμα να φυγεις,οπως και με ολες τις αλλες περιοχες...
Ξανά, για να λυθεί η απορία η δική μου αλλά και πολλών άλλων,Για να διοριστούμε (είμαι στο τέλος του 60 %) υποχρεούμαστε 1. να βάλουμε ναι στο κουτάκι για διορισμό στις άλλες περιοχές2. ΚΑΙ ναι στο κουτάκι για διορισμό και στις άλλες δυσπρόσιτες περιοχές Ή μόνο στο 1 Θα εκτιμούσα αν απαντούσε κάποιος.
Έχει ήδη απαντηθεί. Με αλφαβητική σειρά από τις περιοχές που μένουν ελεύθερες.
Αλφαβητική σειρά σε ποια λίστα?Στο ''κωδικοί περιοχών δ/θμιας εκπ/σης'' της εγκυκλίου υπάρχουν μόνο οι περιοχές!Τα δυσπρόσιιτα α) προηγούνται (των περιοχών)?β) έπονται? ήγ)''μπερδεύονται'' ανάμεσα στις περιοχές?
Τα ανακλαστικά του pde.gr είναι φοβερά! Ευχαριστούμε, Dr Michael!