0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μας διευκρινήσει τελικά κάποιος αν το "ναι σε όλα" σημαίνει ότι το έχεις επιλέξει και ας μην είναι ονομαστικά... Εγώ κατάλαβα ότι αν σε διορίσουν σε κανονική περιοχή πχ Γ Ευβοίας και όταν εμφανιστείς στη δευτεροβάθμια και έρθει η ώρα να σε τποθετήσουν σε βάλουν σε λειτουργικό κένό που προέκυψε στη Σκύρο που είναι δυσπρόσιτη, ενώ προηγουμένως δεν υπήρχε αυτό το σχολείο στην προκήρυξη για να μπορεί να επιλεχθεί με τις 30 επιλογές που έχουμε, τότε δεν ισχύουν αυτά τα δύο χρόνια. Τα δύο χρόνια ισχύουν για οργανικές θέσεις που προκηρύσσονται και μπαίνουν στην αίτησή μας ονομαστικά...
Το πιθανότερο είναι σε κάποιες από τις 26 περιοχές να υπάρχουν περισσότερα του ενός κενά. Αν τα συνολικά κενά είναι περισσότερα από τους διοριστέους, σε όσα περισσέψουν θα διοριστούν επιλαχόντες ή αναπληρωτές. Επιλαχόντες διορίζονται μόνο όταν κάποιοι διοριστέοι με ΑΣΕΠ πληρούν και τις προϋποθέσεις για διορισμό από τον πίνακα και επιλέγουν να διοριστούν από εκεί.
Kαλησπερα σε ολους!Θα ηθελα τη γνωμη σας για το εξης:εχει βαση το σκεπτικο ηδη διορισμενου συναδελφου που μου ειπε οτι ειναι καλο στις τελευταιες επιλογες μου να βαλω τα κοντινοτερα νησια απο την περιοχη μου γιατι αφου ολοι σχεδον θα δηλωσουν ηπειρωτικες περιοχες και υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι σε μια απο τις 30 οποτε το συστημα θα με στειλει ...δεν ξερω που?Ετσι αν ειναι να με στειλουν σε νησι να με στειλουν σε καποιο που εχω δηλωσει !Ποια η αποψη σας?Ευχαριστω!