0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει βαση το σκεπτικο ηδη διορισμενου συναδελφου που μου ειπε οτι ειναι καλο στις τελευταιες επιλογες μου να βαλω τα κοντινοτερα νησια απο την περιοχη μου γιατι αφου ολοι σχεδον θα δηλωσουν ηπειρωτικες περιοχες και υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι σε μια απο τις 30 οποτε το συστημα θα με στειλει ...δεν ξερω που?Ετσι αν ειναι να με στειλουν σε νησι να με στειλουν σε καποιο που εχω δηλωσει !
Καλημέρα συνάδελφοι! Η μια αγωνία πέρασε, μια άλλη αρχίζει... Γνωρίζει κανείς να μου πει από που μπορούμε να μάθουμε για κάθε περιοχή πόσα κενά έχει για την ειδικότητα που μας ενδιαφέρει, και π.χ. α κυκλάδων ποιά νησιά έχουν κενά της ειδικότητάς μας? thanks!
Ουσιαστικά δεν μπορείς να μάθεις. Αυτό τον καιρό μιλάμε για λειτουργικά κενά, στα οποία τοποθετούνται οι νεοδιόριστοι. Τοποθετούνται όμως και αποσπασμένοι από άλλες Διευθύνσεις. Επίσης ανακοινώνονται συνεχώς νέες αποσπάσεις, άδειες, γίνονται αιτήσεις για σύνταξη κλπ, παρόλο που ειδικά φέτος η πλειονότητα των διαφόρων μετακινήσεων ανακοινώθηκε πριν τη λήξη του διδακτικού έτους. Τα κενά στα οποία θα γίνουν τοποθετήσεις νεοδιορίστων αλλάζουν κάθε μέρα, δεν τα γνωρίζουν ούτε οι υπεύθυνοι. Επίσης οι ανάγκες υπολογίζονται βάσει εκτιμήσεων για τα τμήματα κάθε σχολείου, οι οποίες μπορεί και να πέφτουν λίγο έξω, ειδικά για την 1η τάξη οιουδήποτε τύπου σχολείου. Πχ ένα τμήμα διαφορά στην 1η τάξη καθορίζει το έλλειμμα ή πλεόνασμα μισού και περισσότερο ωραρίου φιλολόγου. Είναι σαν κινούμενη άμμος. Τη "φωτογραφίζουν" κάποια συγκεκριμένη στιγμή, κάνουν διάφορες τοποθετήσεις και μετά εξακολουθεί να κινείται. Γι΄αυτό και όλον το Σεπτέμβρη (πιθανό και για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα) γίνονται ανατοποθετήσεις