0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα τη κατέθεσα κι εγώ... δεν άντεχα άλλο τα ταξίδια επί χάρτου.... από Έβρο μέχρι Θηρασία.. Ο καταχωρητής με πονηρό ύφος μου είπε: δηλαδή μόνο τη Θηρασία δεν δήλωσες Τέτοια τύχη θέλω να πιστεύω ότι την άφησα για άλλους ας βγουν όποτε θέλουν τώρα....
Παράθεση από: mat στις Ιούλιος 29, 2008, 02:33:39 μμΣήμερα τη κατέθεσα κι εγώ... δεν άντεχα άλλο τα ταξίδια επί χάρτου.... από Έβρο μέχρι Θηρασία.. Ο καταχωρητής με πονηρό ύφος μου είπε: δηλαδή μόνο τη Θηρασία δεν δήλωσες Τέτοια τύχη θέλω να πιστεύω ότι την άφησα για άλλους ας βγουν όποτε θέλουν τώρα....Μην μου τη θυμίζεις! Μην μου τη θυμίζεις! αντε και καλη τοποθετηση!υγ. όσοι καταθέσατε τις αιτήσεις σας, είχε κόσμο ή χαλαρή κίνηση? θα πάω αυριο με τις πατερίτσες κι ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα!
Σας παρακαλώ διαφωτίστε με!!! ειμαι πε70. Ρε παιδια μας εδωσαν χαρτί με τις περιοχες διορισμου οκ? Αλλα επιπλέον υπάρχει και ένα αλλο χαρτι που βγηκε με την εγκυκλιο μαζι και αναφερει συγκεκριμένα περιοχες διορισμού με τα δυσπρόσιτα της καθε περιοχής.Συγκρινοντας τα δυο χαρτια στο ενα υπάρχουν νομοί που δεν υπάρχουν στο άλλο ενω καποιοι αλλοι νομοι (οι περισσοτεροι) υπάρχουν και στα δυο χαρτιά. Τι σημαινει αυτό???
Συγκρινοντας τα δυο χαρτια στο ενα υπάρχουν νομοί που δεν υπάρχουν στο άλλο ενω καποιοι αλλοι νομοι (οι περισσοτεροι) υπάρχουν και στα δυο χαρτιά. Τι σημαινει αυτό???
Μην μου τη θυμίζεις! Μην μου τη θυμίζεις! αντε και καλη τοποθετηση!υγ. όσοι καταθέσατε τις αιτήσεις σας, είχε κόσμο ή χαλαρή κίνηση? θα πάω αυριο με τις πατερίτσες κι ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα!
Παράθεση από: teacher86 στις Ιούλιος 29, 2008, 03:02:51 μμΣυγκρινοντας τα δυο χαρτια στο ενα υπάρχουν νομοί που δεν υπάρχουν στο άλλο ενω καποιοι αλλοι νομοι (οι περισσοτεροι) υπάρχουν και στα δυο χαρτιά. Τι σημαινει αυτό??? Μπορεί μία περιοχή να δίνει μόνο δυσπρόσιτα ή μόνο μη δυσπρόσιτα ή και τα δύο.
Παράθεση από: xr15gr στις Ιούλιος 29, 2008, 03:08:18 μμΠαράθεση από: teacher86 στις Ιούλιος 29, 2008, 03:02:51 μμΣυγκρινοντας τα δυο χαρτια στο ενα υπάρχουν νομοί που δεν υπάρχουν στο άλλο ενω καποιοι αλλοι νομοι (οι περισσοτεροι) υπάρχουν και στα δυο χαρτιά. Τι σημαινει αυτό??? Μπορεί μία περιοχή να δίνει μόνο δυσπρόσιτα ή μόνο μη δυσπρόσιτα ή και τα δύο. Πρωτον ευχαριστω που ελέησες!!!δευτερον δηλαδη δεν ειναι αναγκαστικο οποιος νομος εχει μόνο ή έχει και δυσπρόσιτα να γραψω εγω και τα δυσπρόσιτα στην αιτηση. Ετσι? Δεν υπάρχει επίπτωση ε?και επισης αν με παρουν σε κάποιο δυσπροσιτο ενος νομού χωρις να χω βάλει δυσπρόσιτα στην προτιμηση ισχυει οτι δε θα μεινω αναγκαστικα διετία? ή ράδιο αρβύλα?
σας ρώτησε κανένας καταχωρητής αν διορίζεστε απο ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσία?Γιατί εμένα δεν με ρώτησε....
απο ότι κατάλαβα το χαρτί της αίτησης διακοσμητικό ρόλο έπαιζε αφου τελικά αυτό που μετράει είναι η "ηλεκτρονική αίτηση" την οποία εκτυπώνουν μετά την εισαγωγή των στοιχείων και υπογράφουμε.