0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και καλές τοποθετήσεις.Μπορεί κάποιος ΠΕ70 που είναι στον πίνακα διορισμών με μόρια 7,93, να κάνει αίτηση κι ας λέει η εγκύκλιος, από 8.5 μόρια και πάνω;
ΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:ΕΙΜΑΙ ΠΕ06 ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ
ΕΠΙΣΗΣ ,ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΝ Ε
καλησπερα και καλό διορισμό εύχομαι σε όλους. μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω: στην αιτηση για μόνιμο διορισμό που έκανα μέσω ασεπ γραφονται μόνο τα μορια των γραπτών και όχι η προσαύξηση πτυχίου. μπορεί κάποιος να μου πει αν ετσι είναι και στη δικια του αίτηση ή να το ψάξω περισσότερο; ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quoteΤο ιδιο ισχυει για ολους, μην ανησυχεις!
προτεινω μετα απο την αιμορραγια ψυχης και μυαλου τοσων ημερων,να κατσουμε 2-3 ημερες μεχρι να βγουνε οι διορισμοι,να ξεκουραστουμε,να ρεμβασουμε σε ομορφες παραλιες με ωραια ποτα στο χερι ακουγοντας μουσικες που μιλανε στη ψυχη και θυμιζουν ομορφες καταστασεις(οπως για παραδειγμα το νεο δισκακι του γιαννακη του πλουταρχου)-!!και να ξεκολλησουμε επιτελους απο το κ....λο pc!εγω τουλαχιστον μεσημερι Παρασκευης αυτο θα το κανω!