0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 02, 2008, 12:09:15 amΠαράθεση από: MarionPe06 στις Αυγούστου 01, 2008, 11:55:35 pmΠαράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 01, 2008, 11:52:40 pmΠαράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.κι εγω αγγλικου ... όχι στην/από κάλυμνο, αλλά στο παρακάτω link έχει μόνο την Κάλυμνο στη γ δωδεκανήσων! Καλή αρχή!!!http://users.sch.gr/ymalliaros/Σ'ευχαριστω πολύ,κι εγω αυτο ειδα!Καλή αρχή και σε σενα συνάδελφε,τοποθετηθηκες;Τοποθετήθηκα! Σε κοντινό νησί! Σάμο!!!! "Καλή επιτυχία στο έργο μας", μας εύχομαι!
Παράθεση από: MarionPe06 στις Αυγούστου 01, 2008, 11:55:35 pmΠαράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 01, 2008, 11:52:40 pmΠαράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.κι εγω αγγλικου ... όχι στην/από κάλυμνο, αλλά στο παρακάτω link έχει μόνο την Κάλυμνο στη γ δωδεκανήσων! Καλή αρχή!!!http://users.sch.gr/ymalliaros/Σ'ευχαριστω πολύ,κι εγω αυτο ειδα!Καλή αρχή και σε σενα συνάδελφε,τοποθετηθηκες;
Παράθεση από: moukelis στις Αυγούστου 01, 2008, 11:52:40 pmΠαράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.κι εγω αγγλικου ... όχι στην/από κάλυμνο, αλλά στο παρακάτω link έχει μόνο την Κάλυμνο στη γ δωδεκανήσων! Καλή αρχή!!!http://users.sch.gr/ymalliaros/
Παράθεση από: saraxni στις Αυγούστου 01, 2008, 11:42:21 pmναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνοςΕίμαι...Αγγλικού! Στον Μαλλιαρο λεει κι άλλα,μπορει όμως να μην είναι ενημερωμενη η σελιδα.Εσυ τι ειδικότητας είσαι;Αν είναι έτσι,να πάω με το πάσο μου να βρω σπιτι.
ναι το ξέρω σίγουρα έχω πάει 2 φορές για διακοπές και έτσι έχω δει απέξω και τα Λύκεια.... είναι όλα στην Πόθια και τα 2 εννοώ... τι ειδικότητα είσαι??? Η γ ειναι μόνο κάλυμνος
Καλή τοποθέτηση σε όλους! Κι εμένα μου ήρθε μήνυμα πριν 1 ώρα (ΠΕ70) 1η επιλογή,
Παράθεση από: any στις Αυγούστου 02, 2008, 12:10:52 amΠαράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 02, 2008, 12:00:57 amΕιμαι στο νομο Χανιων (11η επιλογη)τι θεση στον πινακα ?τι ωρα σου εστειλαν το μηνυμα?
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 02, 2008, 12:00:57 amΕιμαι στο νομο Χανιων (11η επιλογη)τι θεση στον πινακα ?
Ειμαι στο νομο Χανιων (11η επιλογη)
Ο μόνιμος ρε παιδιά που διορίστηκε;
Παιδιά............κάτι μου λέει ότι ο μόνιμος δε θα πάει στη συναυλία της Μαντόνα τελικά.............γιατί δε θα έχει μέσο από και προς το δυσπρόσιτο που να τον βολεύει.