0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Λουλου στις Αυγούστου 02, 2008, 11:53:22 amΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Στενιες σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια ,καλη ανταμωση στην πατριδαΣ΄ευχαριστώ πολύ.Υπάρχει περίπτωση να τα πούμε στην πατρίδα?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Στενιες σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια ,καλη ανταμωση στην πατριδα
Παράθεση από: GEMINI 3 στις Αυγούστου 03, 2008, 09:15:40 pmΆστα να πάνε! Κι εγώ είχα μείνει τρεις εβομάδες σε ξενοδοχείο γιατί περίμενα να βγει η απόσπαση λόγω υπεραριθμίας και δεν μπορούσα να νοικιάσω σπίτι. Χώρια τα εισιτήρια με τραίνα και αεροπλάνα κάθε Σ/Κ Έβρο - Αθήνα για να βλέπω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές στο σπίτι!!!Από την αρχή που ορκίστηκες έμαθες για την υπεραριθμία? Και τις 3 εβδομαδες που ήσουν σε αναμονή τι έκανες? έκανες μαθημα? ήσουν σε καποιο γραφειο?
Άστα να πάνε! Κι εγώ είχα μείνει τρεις εβομάδες σε ξενοδοχείο γιατί περίμενα να βγει η απόσπαση λόγω υπεραριθμίας και δεν μπορούσα να νοικιάσω σπίτι. Χώρια τα εισιτήρια με τραίνα και αεροπλάνα κάθε Σ/Κ Έβρο - Αθήνα για να βλέπω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές στο σπίτι!!!
Και για τα ΠΕΚ Χιου αν εχετε καποια πληροφορια παιδια!!!
καλησπερα σε ολους και απο μενα!!!!! ξερει καποιος που βρισκεται η πρωτοβαθμια στη Σαμο και γενικα οποιαδηποτε πληροφορια για το νησι?
Εχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα της οργανικής...εαν τη δεύτερη χρονιά πάρει κάποιος την οργανική του στο σχολείο που βρισκόταν κ την πρώτη χρονιά θεωρείται ότι έχει υπηρετήσει ήδη ένα χρόνο στην οργανική του ή η πρώτη χρονια δεν λαμβάνεται υπόψιν??? πόσα χρόνια είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσει κάποιος στην οργανική του θέση??