0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Να κάνω μια ερώτηση? Εγώ παρακολούθησα το πρόγραμμα τον περασμένο Απρίλιο-Ιούνιο. Δεν έχουμε ενημέρωση ποτέ θα γίνουν οι εξετάσεις οπότε αν γνωρίζετε κάτι μπορείτε να με ενημερώσετε. Επίσης γνωρίζετε τι μορφή θα έχουν οι εξετάσεις?? Θέλω να πω θα πρέπει να κάνουμε ένα μικρό σενάριο η θα είναι τύπου σωστό λάθος??
Έχετε κάνει το ερωτηματολόγιο εξόδου;;;;
Oσοι τελειωσατε τον Ιουνιο, σας έβγαλε τη βεβαίωση ολοκλήρωσης?? Δεν ειναι δυνατον ακομα να μην εχει εκδοθει... Μήπως δεν συμπληρωσαμε το ερωτηματολογιο εξοδου? Τωρα λεει οτι δεν γινεται να συμπληρωθει...
ΟχιΜας είπαν να έχουμε το νου μας μέσα στο καλοκαίρι ότι θα μας σταλεί mail ώστε να μπούμε να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο εξόδου στη πλατφόρμα. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Κ εκνευρίζομαι αφανταστα που μέχρι τώρα δεν το έχει αναφέρει κανείς κ όλοι μιλάτε για το πότε θα κάνουμε εξετάσεις κ δεν έχετε συνηδειτοποιησει ότι χωρίς τη συμπλήρωση του ερωτηματολογιου εξόδου είναι σαν να μην έχουμε κάνει καν το σεμινάριο.......
Noμιζω πως ειναι αρκετα σοβαρο αυτο και η όλη καθυστέρηση. Και σε μας ειχαν πει οτι εντος του καλοκαιριου θα εκδιδοταν αυτοματα μες στο συστημα μια βεβαιωση ολοκληρωσης σεμιναριου (οχι πιστοποιηση). Τωρα οντως, δεν υπαρχει κανενα αποδεικτικο οτι καναμε το σεμιναριο. Πρεπει να μιλησουμε με το helpdesk.
Δεν το βλέπω σύντομα. Λογικά, πρέπει να υπάρχει προκήρυξη και για την προετοιμασία του επιπέδου
Έχω κάποιες απορίες. Γιατί δεν θα έχουν νόημα οι εξετάσεις στο