0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή δεν έχω καταλάβει ... Είμαι ΠΕ06 και πέρασα την πιστοποίηση το Μάρτιο ... αυτό ήταν α' επίπεδο;
και το β τι είναι;
Από ό,τι διάβασα αυτή τη στιγμή δηλώνουν τα ΚΣΕ για συμμετοχή στο πρόγραμμα και αργότερα θα κληθούν να δηλώσουν ενδιαφέρον οι εκπαιδευτικοί;
Επιμορφωνόμαστε όλοι όσοι δηλώνουμε ή γίνεται επιλογή με βάση το ποιός θα προλάβει να δηλώσει;
Επίσης, για τη δική μου ειδικότητα δε θα ανοίξει επιμόρφωση τώρα; Πότε να περιμένουμε;
shaniaΜάλλον πρέπει να πιστοποιηθείς στο Α επίπεδο. Θα ανοίξουν ημερομηνίες για αυτό το λόγο.
Παράθεση από: mg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:52:26 pmΕπειδή δεν έχω καταλάβει ... Είμαι ΠΕ06 και πέρασα την πιστοποίηση το Μάρτιο ... αυτό ήταν α' επίπεδο; ναιΠαράθεση από: mg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:52:26 pmκαι το β τι είναι; Πιο προχωρημένοΠαράθεση από: mg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:52:26 pmΑπό ό,τι διάβασα αυτή τη στιγμή δηλώνουν τα ΚΣΕ για συμμετοχή στο πρόγραμμα και αργότερα θα κληθούν να δηλώσουν ενδιαφέρον οι εκπαιδευτικοί; ΣωστάΠαράθεση από: mg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:52:26 pmΕπιμορφωνόμαστε όλοι όσοι δηλώνουμε ή γίνεται επιλογή με βάση το ποιός θα προλάβει να δηλώσει;Νομίζω ότι γίνεται ηλεκτρονική κλήρωσηΠαράθεση από: mg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:52:26 pmΕπίσης, για τη δική μου ειδικότητα δε θα ανοίξει επιμόρφωση τώρα; Πότε να περιμένουμε; Δεν έχω ιδέα
Επίσης, για τη δική μου ειδικότητα δε θα ανοίξει επιμόρφωση τώρα; Πότε να περιμένουμε; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά μπερδεύτηκα με όσα διάβασα ...
Παράθεση από: Νάκης Ιωάννης στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 04:36:48 pmshaniaΜάλλον πρέπει να πιστοποιηθείς στο Α επίπεδο. Θα ανοίξουν ημερομηνίες για αυτό το λόγο. Αυτό είναι κάτι που προβλέπεται να γίνει σύντομα?γίνεται κάθε χρόνο?Και κάτι τελευταίο:το ecdl μετράει στους εκπαιδευτικούς?ευχαριστώ!
Διαβάστε και την παρ. 6 του άρθρου 26 του π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄) και την συμπλήρωση με την παρ. 16 του άρθρου του π.δ. 347/2003 (ΦΕΚ 315 Α΄) και την παρ. 4 του άρθρου του π.δ. 44/2005