0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η επιμόρφωση;Είμαι πτυχιούχος μαθηματικός αλλά και τμήματος πληροφορικής ΑΕΙ (από κατατακτήριες).Δεν έχω κάνει το α επίπεδο μιας και έχω και πτυχίο πληροφορικής, το οποίο φαντάζομαι θα αφορούσε γνώση χειρισμού υπολογιστή (word, internet κλπ), σωστά;Όμως θα με ενδιέφερε το β επίπεδο ως μαθηματικός που έιμαι διορισμένος.Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση; Γιατί λέει ότι οι κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα είναι αυτοί που δώθησαν για το α επίπεδο...Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με την επιμόρφωση.Ευχαριστώ
Παιδιά έχει δει κανείς αποτελέσματα κληρώσεων πουθενά;Σήμερα στις 12 δεν έληγαν οι αιτήσεις για την Α' περίοδο;Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η κλήρωση γίνεται λίγες ώρες μετά...
Παράθεση από: Siobaras στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 07:23:33 pmΠαιδιά έχει δει κανείς αποτελέσματα κληρώσεων πουθενά;Σήμερα στις 12 δεν έληγαν οι αιτήσεις για την Α' περίοδο;Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η κλήρωση γίνεται λίγες ώρες μετά...Τα αποτελέσματα θα μπορείτε να τα δείτε αν μπείτε με τους κωδικούς σας στο σύστημα.Καλή επιτυχία σε όλους