0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αιτήσεις παρακολούθησης δες εδω http://b-epipedo2.cti.gr . Υπάρχει ανακοίνωση με πλήρη ενημέρωση και οδηγίες.
να ρωτησω και κάτι άλλο: ενώ ενδιαφέρομαι για ένα πρόγραμμα τησ α περιοδού και δείχνει διαθέσιμο, όταν πάω να κάνω την αίτηση μου βγάζει ωσ μοναδική επιλογή την περίοδο β! Ξέρει κανείς γιατί;;επίσησ, μπορούμε μεχρι 6 προγράμματα τησ ιδιασ δ/νσησ αλλά και τησ ιδιας περιόδου;;;
Παράθεση από: epistimik στις Νοεμβρίου 23, 2010, 04:45:05 pmνα ρωτησω και κάτι άλλο: ενώ ενδιαφέρομαι για ένα πρόγραμμα τησ α περιοδού και δείχνει διαθέσιμο, όταν πάω να κάνω την αίτηση μου βγάζει ωσ μοναδική επιλογή την περίοδο β! Ξέρει κανείς γιατί;;επίσησ, μπορούμε μεχρι 6 προγράμματα τησ ιδιασ δ/νσησ αλλά και τησ ιδιας περιόδου;;;Η Α περίοδος έγινε πέρσι. Οι αιτήσεις που γίνονται τώρα αφορούν τη
δοκίμασα τώρα να κάνω αίτηση, κυρίως από περιέργεια, και αφού την έκανα μου έβγαλε ένα "τυχαίο αριθμό συμμετοχής στην κλήρωση". μετά από αυτό τη διέγραψα.
Παράθεση από: para5 στις Νοεμβρίου 23, 2010, 07:02:11 pmδοκίμασα τώρα να κάνω αίτηση, κυρίως από περιέργεια, και αφού την έκανα μου έβγαλε ένα "τυχαίο αριθμό συμμετοχής στην κλήρωση". μετά από αυτό τη διέγραψα. Εννοείς ότι δεν ήθελες πραγματικά να κάνεις αίτηση, απλά ήθελες να δεις πώς δουλεύει το σύστημαήΕννοείς ότι μπερδεύτηκες που έβγαλε "τυχαίο αριθμό συμμετοχής στην κλήρωση";