0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, είμαι αναπληρώτρια και προσπαθώ να κάνω αίτηση, με αλλαγμένα τα στοιχεία του σχολείου για την δεύτερη πιστοποιήση αλλά μου λεει ότι έχω ήση πιστοποιήθει. έχω στείλει μήνυμα στο helpdesk αλλά απάντηση δεν πήρα. τι πρέπει να κάνω; και αν περάσει η προθεσμία, που λένε μέχρι τις 15 μετά θα χω δικαίωμα να κάνω αίτηση ή θ πρέπει να περιμένω πάλι του χρόνου;
πού βλέπουμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης;
Θα μπεις στο σύστημα που έκανες την αίτηση ώστε να ενημερωθείς για την τύχη της αίτησής σου.Η ενημέρωση θα γίνει λίγες ώρες αφού λήξει ηπροθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων.Έως τώρα ( 16:15 ) δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα.
Συγνώμη για το άκυρο, συνάδελφοι , αλλά πότε γίνονται ξανά αιτήσεις για την α' φάση της επιμόρφωσης; Φαντάζομαι πως δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη β' φάση, αν δεν παρακολούθησε προηγουμένως την α'...
Παράθεση από: buble10 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:54:16 pmΣυγνώμη για το άκυρο, συνάδελφοι , αλλά πότε γίνονται ξανά αιτήσεις για την α' φάση της επιμόρφωσης; Φαντάζομαι πως δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη β' φάση, αν δεν παρακολούθησε προηγουμένως την α'...Φέτος οι αιτήσεις για την α φάση έγιναν την άνοιξη. Λογικά το ίδιο θα γίνει και του χρόνου. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.
Παράθεση από: 02maria στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:57:01 pmΠαράθεση από: buble10 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:54:16 pmΣυγνώμη για το άκυρο, συνάδελφοι , αλλά πότε γίνονται ξανά αιτήσεις για την α' φάση της επιμόρφωσης; Φαντάζομαι πως δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη β' φάση, αν δεν παρακολούθησε προηγουμένως την α'...Φέτος οι αιτήσεις για την α φάση έγιναν την άνοιξη. Λογικά το ίδιο θα γίνει και του χρόνου. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.Ως προς το δεύτερο που έθεσα, μπορείς να μου απαντήσεις;Σ' ευχαριστώ.