0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η κλήρωση από ποιον γίνεται και πού;;;;
Έγινε η κλήρωση; Δεν μπορώ να μπω στη σελίδα!
Παράθεση από: gumus στις Απριλίου 03, 2013, 01:01:35 pmΈγινε η κλήρωση; Δεν μπορώ να μπω στη σελίδα!ΝΑΙ! Μπες με τους κωδικούς σου, και δες την ΠΡΟ
Μπείτε ΕΔΩ απευθείας για τις αιτήσειςγιατί η κεντρική σελίδα έχει καταρρεύσει από το φόρτωμα
Εμένα μου συνέβη το εξης περιεργο.Μπαινω κατα τις 12.20 και βλέπω οτι ήμουν 3η επιλαχουσα σε ένα από τα 3 προγράμματα που δήλωσα.Μετα από 20 λεπτα που ξαναμπαίνω λέει οτι είμαι 11η επιλαχούσα και τελευταία στο ίδιο πρόγραμμα(είχαν δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 23 για 12 θέσεις).Το οτι κάποια ρεμούλα έγινε φαίνεται και στο οτι θα μπορούσα να ήμουν και 5η επιλαχούσα (τελευταία) σε άλλο προγραμμα που δήλωσα(12 θέσεις-17 αιτήσεις).Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει πως άλλαξε η σειρα στους επιλαχόντες μέσα σε 20 λεπτά, ας διαφωτήσει και εμένα.
Παράθεση από: persef33 στις Απριλίου 03, 2013, 04:46:07 pmΕμένα μου συνέβη το εξης περιεργο.Μπαινω κατα τις 12.20 και βλέπω οτι ήμουν 3η επιλαχουσα σε ένα από τα 3 προγράμματα που δήλωσα.Μετα από 20 λεπτα που ξαναμπαίνω λέει οτι είμαι 11η επιλαχούσα και τελευταία στο ίδιο πρόγραμμα(είχαν δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 23 για 12 θέσεις).Το οτι κάποια ρεμούλα έγινε φαίνεται και στο οτι θα μπορούσα να ήμουν και 5η επιλαχούσα (τελευταία) σε άλλο προγραμμα που δήλωσα(12 θέσεις-17 αιτήσεις).Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει πως άλλαξε η σειρα στους επιλαχόντες μέσα σε 20 λεπτά, ας διαφωτήσει και εμένα.εγω ήμουν πρωτος επιλαχων, και βρεθηκα προ ολιγου πεμπτος!
Να ρωτήσω κάτι κι όποιος ξέρει απαντά: 1ον αν απουσιάσουμε, επειδή συνοδεύουμε σε εκδρομή του σχολείου, τι γίνεται με την απουσία; Και 2ον μέχρι πόσες απουσίες έχουμε περιθώριο να κάνουμε;