0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις με πήραν τηλ πως το τμήμα "μάλλον" θα ακυρωθεί/αναβληθεί (δεν υπήρξε σαφής απάντηση), γιατί ο επιμορφωτής δηλώνει κώλυμα. Εμπαιγμός; Μόλις χθες μιλούσα για κοροϊδία.
Και σε μας μια από τα ίδια. Είναι απογοήτευση η όλη φάση τελικά (εγώ ακύρωσα άλλα πράγματα για να είμαι συνεπής και δε βλέπω καμιά απολύτως συνέπεια και οργάνωση από την πλευρά τους). Και με βάση αυτά που λέγαμε (αποτελέσματα από το 2011, απλήρωτοι επιμορφωτές, αναμονή πιστοποίησης από το 12 κτλ) νομίζω πως μας κοροϊδεύουν.
στέρηση δικαιώματος συμμετοχής σε μελλοντικό πρόγραμμα αν διακόψεις
Παράθεση από: selas στις Απριλίου 23, 2013, 10:51:25 pm στέρηση δικαιώματος συμμετοχής σε μελλοντικό πρόγραμμα αν διακόψειςαυτό που το λέει ?
Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κι από μένα: ακύρωσα σημαντικά πράγματα, τροποποίησα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (με ρίσκο να εκτεθώ αλλού), για να είμαι απόλυτα συνεπής στο πρόγραμμα (το οποίο ήθελα -πραγματικά- να το κάνω). Η χρονική διάρκεια Απρίλιος-Νοέμβριος και με 10% απουσιών απαιτεί έγκαιρο προγραμματισμό σε πολλά επίπεδα, αν θες να είσαι σωστός και συνεπής. Πλέον έχω ξενερώσει. Πιο πολύ γιατί δεν μας υπολογίζει κανείς.
Παράθεση από: kinegiros στις Απριλίου 23, 2013, 11:12:02 pmΠαράθεση από: selas στις Απριλίου 23, 2013, 10:51:25 pm στέρηση δικαιώματος συμμετοχής σε μελλοντικό πρόγραμμα αν διακόψειςαυτό που το λέει ?Μας το είπαν οι υπεύθυνοι του τμήματος στην πρώτη συνάντηση. Αν διακόψεις για οποιονδήποτε λόγο το πρόγραμμα αφού ξεκινήσεις, δεν γίνεσαι δεκτός ξανά για συμμετοχή σε νέο τμήμα. Και εγώ έτσι ήξερα,και πήγα σήμερα από εκεί, για να επιβεβαιώσω ότι δεν θα έχω ποινή επειδή αρνούμαι τη συμμετοχή ΠΡΙΝ ξεκινήσει το πρόγραμμα (αφού την Δευτέρα είχε ακυρωθεί). Οι άνθρωποι επικοινώνησαν με το υπουργείο την ίδια στιγμή, μου είπαν ότι σε αυτή την περίπτωση (αφού ακόμα δεν ξεκινήσαμε και δεν έχω παρακολουθήσει) δεν υπάρχει ποινή, πήραν τον επιλαχόντα Νο1 τηλέφωνο και αποχαιρετηθήκαμε ωραία και καλά. Αφού πιστεύω ότι πλέον με όλες αυτές τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές έχω πολύ λίγες πιθανότητες να ολοκληρώσω την παρακολούθηση του τμήματος, ποιός ο λόγος να χάσει την ευκαιρία ο επιλαχών, να χάσω εγώ την ευκαιρία για μια επιμόρφωση αργότερα (που θα μπορώ να ελπίζω σε ολοκληρωμένη φοίτηση) και να μπει και σε κίνδυνο η συνέχιση του τμήματος (αφου αν διακόψουν πάνω από 2 το τμήμα διαλύεται);