0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω αν γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί. Έχω ακτινογραφά θώρακος από πέρσυ που ήμουν αναπληρώτρια και τελικά δεν την χρειάστηκα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω τώρα για το πιστοποιητικό ή πρέπει να βγάλω άλλη?
Στη δευτεροβάθμια Έβρου μου είπαν ότι δέχονται το πιστοποιητικό υγείας που έβγαλε κανείς αν τυχόν ήταν αναπληρωτής,αρκεί να είναι το πρωτότυπο.
Κι εγώ έχω περσινό πιστοποιητικό υγείας, αλλά η διεύθυνση
Παράθεση από: wennie στις Αυγούστου 07, 2008, 03:36:32 pmΝα ρωτήσω αν γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί. Έχω ακτινογραφά θώρακος από πέρσυ που ήμουν αναπληρώτρια και τελικά δεν την χρειάστηκα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω τώρα για το πιστοποιητικό ή πρέπει να βγάλω άλλη?Είχα βγάλει κι εγώ ακτινογραφία πέρσυ και την είχα δώσει στην Πρωτοβάθμια! Δηλαδή θα πρέπει να ξαναβγάλω; Και πέρσυ είχα βγάλει 2! Πολύ ακτινοβολία λέμε...
Παράθεση από: zelia στις Αυγούστου 07, 2008, 03:25:51 pmΣτη δευτεροβάθμια Έβρου μου είπαν ότι δέχονται το πιστοποιητικό υγείας που έβγαλε κανείς αν τυχόν ήταν αναπληρωτής,αρκεί να είναι το πρωτότυπο.Παράθεση από: 02maria στις Αυγούστου 07, 2008, 04:54:25 pmΚι εγώ έχω περσινό πιστοποιητικό υγείας, αλλά η διεύθυνση
Μου είχαν ζητήσει ακτινογραφία, αλλά τελικά μου είπαν συνάδελφοι ότι σε εκέινους δεν ζήτησαν τίποτα κιότι δεν πήραν, κιεπειδή ήταν μακριά δεν τους την πήρα. Οκτώβρη την έβγαλα
Σήμερα ρώτησα στη
Όχι δεν μας είχαν ζητήσει τίποτα τέτοιο. Την ακτινογραφία κιέναν ψυχίατρο νομίζω, δεν θυμάμαι