0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stenies στις Αυγούστου 07, 2008, 07:26:03 pmΣήμερα ρώτησα στη
Σήμερα ρώτησα στη
Εβγαλες πιστοποιητικό από τη Σύρο?
Παράθεση από: Ναταλί στις Αυγούστου 07, 2008, 06:14:34 pmΠαράθεση από: wennie στις Αυγούστου 07, 2008, 03:36:32 pmΝα ρωτήσω αν γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί. Έχω ακτινογραφά θώρακος από πέρσυ που ήμουν αναπληρώτρια και τελικά δεν την χρειάστηκα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω τώρα για το πιστοποιητικό ή πρέπει να βγάλω άλλη?Είχα βγάλει κι εγώ ακτινογραφία πέρσυ και την είχα δώσει στην Πρωτοβάθμια! Δηλαδή θα πρέπει να ξαναβγάλω; Και πέρσυ είχα βγάλει 2! Πολύ ακτινοβολία λέμε... Μόνο την ακτινογραφία είχες δώσει; Δεν είχες βγάλει πιστοποιητικό;Πάντως η ακτινογραφία μόνη της ισχύει για έξι μήνες...
Παράθεση από: wennie στις Αυγούστου 07, 2008, 03:36:32 pmΝα ρωτήσω αν γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί. Έχω ακτινογραφά θώρακος από πέρσυ που ήμουν αναπληρώτρια και τελικά δεν την χρειάστηκα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω τώρα για το πιστοποιητικό ή πρέπει να βγάλω άλλη?Είχα βγάλει κι εγώ ακτινογραφία πέρσυ και την είχα δώσει στην Πρωτοβάθμια! Δηλαδή θα πρέπει να ξαναβγάλω; Και πέρσυ είχα βγάλει 2! Πολύ ακτινοβολία λέμε...
Να ρωτήσω αν γνωρίζουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί. Έχω ακτινογραφά θώρακος από πέρσυ που ήμουν αναπληρώτρια και τελικά δεν την χρειάστηκα. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω τώρα για το πιστοποιητικό ή πρέπει να βγάλω άλλη?
Δε θα ορκιστούμε τον Οκτώβριο, θα ορκιστούμε όταν παρουσιαστούμε. Πρέπει να έχουμε όλα τα δικαιολογητικά. Αν δεν έχεις βγάλει πιστοποιητικό υγείας, υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι θα το καταθέσεις σε έναν μήνα.
Γνωρίζει κανείς πού έχει Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή στην Αθήνα; Στα δικαιολογητικά που αναφέρει η Ανατολική Αττική γράφει : Πιστοποιητικό Υγείας από Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή,Κρατικό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας... γνωρίζεται αν σε κάποιο από τα 3 η διαδικασία είναι πιο εύκολη και γρήγορη; Ή είναι τα ίδια;
Α! και κάτι ακόμα! Δε γράφει για ακτινογραφία...ή μήπως λέγοντας Πιστοποιητικό Υγείας εννοείται;