0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ναταλί στις Αυγούστου 07, 2008, 10:45:56 pmΓνωρίζει κανείς πού έχει Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή στην Αθήνα; Στα δικαιολογητικά που αναφέρει η Ανατολική Αττική γράφει : Πιστοποιητικό Υγείας από Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή,Κρατικό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας... γνωρίζεται αν σε κάποιο από τα 3 η διαδικασία είναι πιο εύκολη και γρήγορη; Ή είναι τα ίδια;Στην Αθήνα Α/θμια επιτροπή έχει στην Αχαρνών,αλλά πρέπει να είσαι κάτοικος της περιοχής για να σε δεχθούν.
Γνωρίζει κανείς πού έχει Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή στην Αθήνα; Στα δικαιολογητικά που αναφέρει η Ανατολική Αττική γράφει : Πιστοποιητικό Υγείας από Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή,Κρατικό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας... γνωρίζεται αν σε κάποιο από τα 3 η διαδικασία είναι πιο εύκολη και γρήγορη; Ή είναι τα ίδια;
Η ανάληψη υπηρεσίας για όσους δεν είναι δυσπρόστιοι γίνεται στην διεύθυνση την ώρα που ορκίζεστε. Έτσι δε χάνεται καμία μέρα χρημάτων ή μορίων για τη μετάθεση του χρόνου. Στο σχολείο που θα σας τοποθετήσουν δε θα σας κάνουν ανάληψη αμέσως . Θα πρέπει να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ ' κάθε περιφέρεια διαφορετική ημερομηνία) και μετά έρχεται ένα χαρτί στο σχολείοπου λέει ότι είστε τοποθετημένοι προσωρινά σ¨ αυτό το σχολείο. Μετά υπογράφετε το πρωτόκολλο της ανάληψης
Παράθεση από: pariel στις Αυγούστου 08, 2008, 11:20:19 amΗ ανάληψη υπηρεσίας για όσους δεν είναι δυσπρόστιοι γίνεται στην διεύθυνση την ώρα που ορκίζεστε. Έτσι δε χάνεται καμία μέρα χρημάτων ή μορίων για τη μετάθεση του χρόνου. Στο σχολείο που θα σας τοποθετήσουν δε θα σας κάνουν ανάληψη αμέσως . Θα πρέπει να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ ' κάθε περιφέρεια διαφορετική ημερομηνία) και μετά έρχεται ένα χαρτί στο σχολείοπου λέει ότι είστε τοποθετημένοι προσωρινά σ¨ αυτό το σχολείο. Μετά υπογράφετε το πρωτόκολλο της ανάληψηςΣτους δυσπρόσιτους τι γίνεται?
Αν έχεις πιστοποιητικό υγείας ως αναπληρώτρια με ημερομηνία το Δεκέμβριο του 2007 και δεν έχει παρέλθει χρόνος χρειάζεται , να βγάλεις νέο;
Παράθεση από: stenies στις Αυγούστου 07, 2008, 10:55:02 pmΠαράθεση από: Ναταλί στις Αυγούστου 07, 2008, 10:45:56 pmΓνωρίζει κανείς πού έχει Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή στην Αθήνα; Στα δικαιολογητικά που αναφέρει η Ανατολική Αττική γράφει : Πιστοποιητικό Υγείας από Α/θμια Υγειονομική Επιτροπή,Κρατικό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας... γνωρίζεται αν σε κάποιο από τα 3 η διαδικασία είναι πιο εύκολη και γρήγορη; Ή είναι τα ίδια;Στην Αθήνα Α/θμια επιτροπή έχει στην Αχαρνών,αλλά πρέπει να είσαι κάτοικος της περιοχής για να σε δεχθούν.Δεν υπάρχει Α/θμια υγειονομική μόνο στην Αχαρνών. Θα πας ή θα τηλεφωνήσεις στην πιο κοντινή σου ΔΔΕ και εκεί θα σου δώσουν το τηλέφωνο της Α/θμιας Επιτροπής που αντιστοιχεί στην περιοχή σου. Πχ η Γ Αθηνών σε στέλνει στην Α/θμια επιτροπή του Δυτικού Τομέα στο Αιγάλεω. Πράγματι για να σε δεχθεί μια Α/θμια επιτροπή πρέπει να είσαι κάτοικος της περιοχής στην οποία είναι αρμόδια. Το πιστοποιητικό το εκδίδει η Α/θμια επιτροπή αφού πας τις εξετάσεις που ζητά, τις οποίες μπορείς να κάνεις σε Κρατικό Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας ή στο ΙΚΑ αν είσαι ασφαλισμένος εκεί...Επικοινωνήστε με την Α/θμια στην οποία υπάγεστε και ζητήστε πληροφορίες. Λάβετε όμως υπόψη ότι τώρα τον Αύγουστο οι Α/θμιες υπολειτουργούν αλλά μην αγχώνεστε γιατί το πιστοποιητικό υγείας δεν είναι κάτι που το καταθέτεις τώρα αλλά αργότερα. Τώρα τους καταθέτεις μια δήλωση ότι έχεις ξεκινήσει τη διαδικασία.
pariel, εσύ που τα πέρασες πρόσφατα, φώτισέ με σε παρακαλώ...Την ημέρα της ορκωμοσίας μας λένε και σχολείο που μας τοποθετούν;;;;;;;;;;;;;;;;;Και: θέλουν μαζί με την υπόλοιπη χαρτούρα βεβαιώσεις για ασφάλιση σε άλλους φορείς;;;;;;;;;;;;;;...ΙΚΑ, ΤΕ
Στην Πρωτοβάθμια που πήρα μου είπαν πως μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε Επιτροπή, ασχέτως με το που μένω! Τέλοσπάντων...δεν το σήκωνε κανένας και πήρα στο κρατικό στη Νίκαια! Στην Πρωτοβάθμια που ρώτησα να μου πουν τι ακριβώς εξετάσεις χρειάζονται μου απάντησαν πως κάθε νοσοκομείο ζητά διαφορετικές εξετάσεις για να σου βγάλουν πιστοποιητικό υγείας, άρα θα μου πουν εκείνοι! Έλα μου όμως που στο κρατικό δεν ήξερε αυτή και μου είπε να της πω εγώ τι εξετάσεις θέλω να κάνω... ! Τώρα τι να κάνω; Έκλεισα για καλό και για κακό ραντεβού για ακτινογραφία και σε παθολόγο και θα δείξει...!!! Εσείς τι μου λέτε?