0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάντως ,όταν τηλεφώνησα στη δευτεροβάθμια Έβρου για να ρωτήσω,μου είπαν να καταθέσω βεβαιώσεις ενσήμων κ προυπηρεσίας κ από φορείς πλην του δημοσίου,ακριβώς επειδή είναι συντάξιμα τα έτη εργασίας εκεί..τί να πω.. ???κ μία φίλη μου πάντως ,όταν πρωτοδιορίστηκε,μου είπε πως κατέθεσε μία συγκεντρωτική βεβαίωση των ενσήμων της,την οποία ζήτησε από το ΙΚΑ..
Natali μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω αύριο που θα πάρω την ακτινογραφία να ξεμπερδέψω γρήγορα με τους υπόλοιπους γιατρούς. Μόνο το πιστοπ. οικογ. κατάστασης θα περιμένω τώρα. Άντε,να δω πώς θα πληρώσουμε τόσες μέρες ξενοδοχείο στην Τρίπολη τώρα...
μια λύση είναι να πάς στην περιοχή που θα διοριστείς..
ναταλι που διοριστικες?
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 11, 2008, 08:50:53 pmμια λύση είναι να πάς στην περιοχή που θα διοριστείς..Να κάνω τι στην περιοχή που θα διοριστώ; Να ψάξω για νοσοκομείο εννοείς; Sorry αλλά δεν κατάλαβα...
Η βεβαίωση ενσήμων και προϋπηρεσίας είναι 2 διαφορετικά πράγματα;Τα εκδίδει και τα δύο το ΙΚΑ ή για την προϋπηρεσία πρέπει να ανατρέξουμε σε κάθε φροντιστήριο (ή άλλον εργοδότη) που δουλεύαμε? Με έχει αγχώσει αυτό το θέμα, γιατί τα φροντιστήρια είναι όλα κλειστά τον Αύγουστο, άλλα που δούλευα πριν 10 χρόνια έχουν κλείσει, ενώ άλλα είναι σε άλλους νομούς.Πως είναι δυνατόν να τα συγκεντρώσω αυτά?Να επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως αυτά χρειάζονται να τα υποβάλλουμεΕυχαριστώ