0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Η ξαδέρφη μου διορίστηκε κ απλά θα ηθελα να μάθω για ποιο λόγο γίνονται οι αιματολογικές. Η ίδια αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απο μικρή κ φοβάται μήπως αυτο της στερησει το διορισμο.Οποιος ξέρει κατι παραπάνω ας βοηθήσει γιατι δε μπορει να περιμενει μεχρι αυριο για να τηλ. στη νομαρχια....
Παράθεση από: Eva 02 στις Ιουλίου 19, 2007, 07:45:10 pmΚαλησπέρα.Η ξαδέρφη μου διορίστηκε κ απλά θα ηθελα να μάθω για ποιο λόγο γίνονται οι αιματολογικές. Η ίδια αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απο μικρή κ φοβάται μήπως αυτο της στερησει το διορισμο.Οποιος ξέρει κατι παραπάνω ας βοηθήσει γιατι δε μπορει να περιμενει μεχρι αυριο για να τηλ. στη νομαρχια.... Δε χρειάζονται αιματολογικές εξετάσεις. Μήπως κανείς ξέρει να μου απαντήσει αν υπάρχει προβλημα να κάνω εδώ στη Θεσ/ νίκη από τώρα τις εξετάσεις;
Έχω λύσει όλες μου τις απορίες και μένει μία:Τι είναι αυτή η ρημάδα η δήλωση περιουσιακής κατάστασης?Έχουμε όλοι τρελλή περιουσία φαντάζομαι και καλό είναι να οργανωθούμε.Αν είναι κάτι από την εφορία,να το πάρουμε τώρα να μην τρέχουμε μετά.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις σ' ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο και αν ναι ποιο?