0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Σχετικά με την αναγνώριση προυπηρεσίας,ξέρει κανείς αν αναγνωρίζεται μισθολογικά η εργασία στον ΟΤΕ με συμβάσεις 4μηνες και 8μηνες;Είχα εργαστεί ως φοιτήτρια κ τώρα με το διορισμό έχω μπερδευτεί σχετικά με το τί αναγνωρίζεται.. ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ρε παιδιά, λύστε μου δυο τρεις απορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι νεοδιόριστοι, γιατί ο καθένας, μου φαίνεται, λέει το δικό του. Κατ' αρχήν είδα μια ανακοίνωση της
Παράθεση από: zelia στις Αυγούστου 17, 2008, 09:34:32 pmΚαλησπέρα!Σχετικά με την αναγνώριση προυπηρεσίας,ξέρει κανείς αν αναγνωρίζεται μισθολογικά η εργασία στον ΟΤΕ με συμβάσεις 4μηνες και 8μηνες;Είχα εργαστεί ως φοιτήτρια κ τώρα με το διορισμό έχω μπερδευτεί σχετικά με το τί αναγνωρίζεται.. ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Οτιδήποτε δούλεψες με ένσημα αναγνωρίζεται για μισθολογία και ένσημα.Δείξε τη βεβαίωση συγκεντρωτική του ΙΚΑ.
Και κάτι για το πιστοποιητικό υγείας. Μπορούμε να το πάμε και κάποιες μέρες μετά την παρουσίαση ή πρέπει να το έχουμε μαζί μας;
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Αυγούστου 17, 2008, 09:37:59 pmΠαράθεση από: zelia στις Αυγούστου 17, 2008, 09:34:32 pmΚαλησπέρα!Σχετικά με την αναγνώριση προυπηρεσίας,ξέρει κανείς αν αναγνωρίζεται μισθολογικά η εργασία στον ΟΤΕ με συμβάσεις 4μηνες και 8μηνες;Είχα εργαστεί ως φοιτήτρια κ τώρα με το διορισμό έχω μπερδευτεί σχετικά με το τί αναγνωρίζεται.. ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Οτιδήποτε δούλεψες με ένσημα αναγνωρίζεται για μισθολογία και ένσημα.Δείξε τη βεβαίωση συγκεντρωτική του ΙΚΑ.Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Μισθολογικά αναγνωρίζεται μόνο η προϋπηρεσία στο δημόσιο (υπουργεία, Δήμοι-Νομαρχίες, ΝΠΔΔ). Τα ένσημα από εργασία στον ιδιωτικό τομέα μετράνε μόνο για τη σύνταξη, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Η προϋπηρεσία στον ΟΤΕ δε νομίζω ότι αναγνωρίζεται, γιατί δεν είναι ΝΠΔΔ. Είναι ΔΕΚΟ εισηγμένη στο χρηματιστήριο και το δημόσιο δεν κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών εδώ και περίπου 10 χρόνια. Δε χάνεις όμως, zelia, και τίποτα αν καταθέσεις μια βεβαίωση προϋπηρεσίας (βεβαίωση θέλουν, όχι ένσημα).
Γνωρίζει κανείς αν το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το προσκομίζουν μόνο οι έγγαμοι;
Σε μας δε ζητούσαν πιστοποιητικό γέννησης! [/quotΣε Διευθύνσεις που γνωρίζω εγώ το ζητούσαν.