*

Αποστολέας Θέμα: Επείγον  (Αναγνώστηκε 23349 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mixanikos_HY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Επείγον
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 20, 2008, 09:30:39 am »
Παράθεση
Tι θα γίνει ρε παιδιά?Που είναι  η ετεπ, ο  στεμπ, η  επε κ.λ.π.

Καταρχάς συνάδελφοι..ψυχραιμία..τώρα..σε ό,τι αφορά το τί κάνει ο (εκάστοτε) στεμπ επε ολμε δοε κλπ θα σου απαντήσω με ερώτηση: Εσύ τι κάνεις? Γράφτηκες στην επε τον στεμπ και δεν ξέρω γω πού αλλού?...ποιοί νομίζεις ότι συναποτελούν την επε και τον στεμπ ? Κάποιοι ψηφιακοί τύποι με φάτσα ποντικιού και πληκτρολόγιο αντί για χέρια? Εσύ κι εγώ είμαστε η ΕΠΕ! Αν θες να γίνει κάτι για σένα κάντο εσύ! Γράψου στην ΕΠΕ στον ΣΤΕΜΠ και όπου αλλού νομίζεις και πάλεψε για τα δίκαια του κλάδου σου (και για να μην είμαστε και ανειλικρινείς...για να διοριστείς! Μόλις (και αν) διοριστείς πέστην με τη σειρά σου στην ξαπλώστρα και άσε τους επόμενους να λάβουν δράση και πάει λέγοντας...έτσι λειτουργεί το σύστημα και...μεταξύ μας καλά κάνει...ο έχων το αγγούρι στον κώλο πρέπει να δραστηριοποιηθειί...ποιόν περιμένεις δηλαδή το θεό ή τον Ιερώνυμο? Και στα λέει αυτά κάποιος ο οποίος είναι αδιόριστος και στην ίδια περίπου μοίρα με σένα...ας κάνουμε κάτι εμείς που έχουμε πρόβλημα και ας μην κατηγορούμε όσους βολεύτηκαν..καλά έκαναν και βολεύτηκαν..μαγκιά τους...κι εσύ μόλις βολευτείς και προκύψουν άλλα προβλήματα τα οποία τώρα σου φαίνονται τώρα μακρινά (π.χ χαμηλές αποδοχές, μετάθεση, μη δυατότητα ανέλιξης κτλ...) πίστεψέ με το ίδιο θα κάνεις...ας σταματήσουμε να είμαστε μαμάκηδες κι ας γίνουμε η μαμά του εαυτού μας...Το τί κάνει η μαμά ΟΛΜΕ ή η μαμά ΔΟΕ είναι προφανές και λογικό...το τί κάνουμε εσύ κι εγώ είναι το θέμα...

υ.γ: πες μας το url για την οδηγία της ΕΕ περί υποχρεωτικής 1 ή 2 ωρών για την Πληροφορική..θα ήταν χρήσιμο..
"Ουδεις μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" Μια είναι η λύση: Μηχανικοί στην Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:59 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:16:53 am »
Και κάτι τελευταίο ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται...Το μεθεπόμενο Σάββατο έχει συλλαλητήριο στο Υπ.Παιδείας...στόχος να συμπεριληφθούν οι τεχνικές ειδικότητες στον επόμενο ΑΣΕΠ...Υπάρχει πιθανότητα να μην συμπεριληφθούν όλες...σε κάθε περίπτωση το μεθεπόμενο Σάββατο θα ξέρουμε...ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τις επόμενες μορφές δράσης μας (για τους ΠΕ19-20 μιλάω)...

Υ.Γ:Η Λύση είναι μια...17Ν!
"Ουδεις μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" Μια είναι η λύση: Μηχανικοί στην Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος jaffar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • There is no royal road to geometry.
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:32:23 am »

Δε βλέπω κάποιον moderator να ενοχλείται από τέτοια σχόλια που θίγουν συγκεκριμένες οργανώσεις πληροφορικών, όταν άλλα άτομα φεύγουν από τα όρια τρώνε ban και τους σβήνουν τα μηνύματα, εδώ θα επιληφθεί κανένας?
Κάποιοι ψηφιακοί τύποι με φάτσα ποντικιού και πληκτρολόγιο αντί για χέρια?

Τα παρακάτω είναι λόγια υποψήφου καθηγητή που θέλει να διδάξει στα παιδιά μας. Συγχαρητήρια.
Παράθεση
Εσύ κι εγώ είμαστε η ΕΠΕ! Αν θες να γίνει κάτι για σένα κάντο εσύ! Γράψου στην ΕΠΕ στον ΣΤΕΜΠ και όπου αλλού νομίζεις και πάλεψε για τα δίκαια του κλάδου σου (και για να μην είμαστε και ανειλικρινείς...για να διοριστείς! Μόλις (και αν) διοριστείς πέστην με τη σειρά σου στην ξαπλώστρα και άσε τους επόμενους να λάβουν δράση και πάει λέγοντας...έτσι λειτουργεί το σύστημα και...μεταξύ μας καλά κάνει...ο έχων το αγγούρι στον κώλο πρέπει να δραστηριοποιηθειί...ποιόν περιμένεις δηλαδή το θεό ή τον Ιερώνυμο?

Ευτυχώς οι θέσεις στην πληροφορική έχουν κλείσει και δεν παίρνουν άλλα άτομα. Πολλοί από εδώ κατηγορείτε καθηγητές πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο πληροφορικής (όπως είμαι και εγώ) ότι κακώς είναι στην εκπαίδευση. Ε λοιπόν καλύτερα να υπάρχουν καθηγητές που έχουν όρεξη και καλή θέληση και προσπαθούν παρά καθηγητές σαν τον παραπάνω κύριο ο οποίος από τα λεγόμενά του βλέπει την εκπαίδευση σαν μια ξαπλώστρα στην οποία θα αράξει.
"A mathematician is a device for turning coffee into theorems."
    - Paul Erdos (1913-1996)

Αποσυνδεδεμένος Giannakas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 20, 2008, 09:30:58 pm »
Ευτυχώς οι θέσεις στην πληροφορική έχουν κλείσει και δεν παίρνουν άλλα άτομα. Πολλοί από εδώ κατηγορείτε καθηγητές πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο πληροφορικής (όπως είμαι και εγώ) ότι κακώς είναι στην εκπαίδευση. Ε λοιπόν καλύτερα να υπάρχουν καθηγητές που έχουν όρεξη και καλή θέληση και προσπαθούν παρά καθηγητές σαν τον παραπάνω κύριο ο οποίος από τα λεγόμενά του βλέπει την εκπαίδευση σαν μια ξαπλώστρα στην οποία θα αράξει.

Μπράβο, συγχαρητήρια και σε σένα μικρέ, ημιμαθή jaffar...
Δεν φτάνει που:
1)Πήρες τη θέση ενός Κανονικού Πληροφορικάριου
2)Έχεις το θράσος να πουλάς τσάμπα μαγκιά, όντας διορισμένος
3)Δεν έχεις την ταπεινότητα τουλάχιστον να σιωπάς
4)Παίζεις με τον πόνο τον απέξω, αφού φαίνεται εσύ ή δεν το βίωσες ή τον ξέχασες γρήγορα

Γιατί άραγε χαίρεσαι και δεν θες να μπουν άλλοι?
Μήπως γιατί μετά από σένα έσπασε ο Θεός το Καλούπι?

Λυπάμαι τα παιδιά που είναι μαθητές σου,
και όχι εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ
ούτε και αν έχουν καλή διάθεση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:56:59 »

Αποσυνδεδεμένος sophiek

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:04:20 pm »
Μου φαινεται αντι να κοιταμε ευθεια στον κοινο στοχο εμεις κοιταμε δεξια και αριστερα μπας και μας κοιταζει ταυτοχρονα και κανενας αλλος και πιαστουμε στα χερια. Μαζι ειμαστε όλοι. Δεν ειμαστε εχροι...κατι τετοια βλεπουν οι σπιουνοι απο το υπουργειο και τριβουν τα χερακια τους, σου λέει αυτοι δε θα ξυπνησουν ποτε!
τα παντα ειναι πιστη..

Αποσυνδεδεμένος jaffar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • There is no royal road to geometry.
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:27:07 pm »
Μπράβο, συγχαρητήρια και σε σένα μικρέ, ημιμαθή jaffar...

Είναι φανερό ότι σου αρέσει να προσάπτεις χαρακτηρισμούς στους άλλους. Αλλά όταν δεν έχεις επιχειρήματα τι άλλο να κάνεις? Θα χαρακτηρίσεις
τον άλλον μικρό και ημιμαθή, προφανώς εσύ τα ξέρεις όλα έτσι? Τι έχεις διδακτορικό, δημοσιεύσεις, μήπως έχεις κάποια ερευνητική συνεισφορά η οποία μας καθιστά όλους τους άλλους μικρούς μπροστά σου?

Παράθεση

1)Πήρες τη θέση ενός Κανονικού Πληροφορικάριου
Α μάλιστα δηλαδή υπάρχουν οι κανονικοί και η μη κανονικοί. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά ο κανονικός πληροφορικός στον οποίο απευθυνόταν η απάντησή μου χαρακτήρισε το δημόσιο σχολείο σαν ξαπλώστρα στην οποία θα αράξει μόλις διοριστεί. Εγώ απλά είπα ότι αν είναι τέτοιοι οι κανονικοί πληροφορικοί τότε καλύτερα να μείνουμε στους γιαλαντζί.

Παράθεση
2)Έχεις το θράσος να πουλάς τσάμπα μαγκιά, όντας διορισμένος
Δηλαδή όσοι είναι διορισμένοι δεν έχουν δικαίωμα λόγου. Και τι μαγκιά πουλάω δεν κατάλαβα. Επειδή λέω τη γνώμη μου. Σόρρυ που σε ενοχλεί αλλά θα συνεχίσω να τη λέω.

Παράθεση
3)Δεν έχεις την ταπεινότητα τουλάχιστον να σιωπάς
Αυτό το ξαναείπες, θέλεις να σιωπήσω και είναι λογικό, αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα να αντιπροτείνεις ο μόνος τρόπος να επιβάλλεις την άποψή σου είναι η σιωπή των άλλων. Και στα παιδιά όταν έχουν άλλη άποψη στην τάξη έτσι τους λες? Να σιωπήσουν?

Παράθεση
4)Παίζεις με τον πόνο τον απέξω, αφού φαίνεται εσύ ή δεν το βίωσες ή τον ξέχασες γρήγορα
Για ποιον πόνο λες? Γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν είσαι φυσικός ή μαθηματικός ή φιλόλογος το καταλαβαίνω ότι η εκπαίδευση είναι η μόνη σου διέξοδος και το σέβομαι. Εσύ όμως είσαι πληροφορικός και όπως λες και κανονικός. Γιατί περιορίζεσαι στην εκπαίδευση? Αν είσαι τόσο καλός και εγώ είμαι τόσο μικρός μπροστά σου όπως λες γιατί δεν ψάχνεις να βρεις μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα? Μήπως προσπάθησες και τα βρήκες παλούκια και το γύρισες στην εκπαίδευση? Εγώ τουλάχιστον είμαι δάσκαλος και αυτή είναι η μόνη μου διέξοδος. Εσύ που έχεις τόσες γνώσεις γιατί δε ψάχνεις άλλη δουλειά και κυνηγάς κάθε χρόνο να μαζέψεις κανένα μόριο?

Παράθεση
Γιατί άραγε χαίρεσαι και δεν θες να μπουν άλλοι?
Μήπως γιατί μετά από σένα έσπασε ο Θεός το Καλούπι?
Μην αλλάζεις αυτά που λέω. Άσε που τα λεγόμενα σου δεν χρήζουν απάντησης. Εσύ πιστεύεις ότι με τον τρόπο που εκφράζεσαι εδώ μπορείς να σταθείς σε μια τάξη? Τέτοια θα λες στα παιδιά?

Παράθεση
Λυπάμαι τα παιδιά που είναι μαθητές σου,
Λυπήσου τον εαυτό σου καλύτερα γιατί από ότι κατάλαβα από αυτά που λες μάλλον για λύπηση είσαι

Παράθεση
και όχι εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣ
ούτε και αν έχουν καλή διάθεση...

Μάλιστα, είχα την εντύπωση ότι αυτό που ξεχώριζε έναν πτυχιούχο πληροφορικής από κάποιον άλλον ήταν η ταχύτητα με την οποία αφομοίωνε νεές γνώσεις πολύ γρήγορα και μόνος τους. Προφανώς εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Γιατί άραγε είσαι εναντίον των αυτοδίδακτων? Μήπως τους φοβάσαι? Μήπως φοβάσαι ότι είναι καλύτεροι από σένα? Δηλαδή όταν βγει μια νέα γλώσσα προγραμματισμού ή μια νέα τεχνολογία δεν κάθεσαι να τη μάθεις μόνος σου? Πληρώνεις άλλους και σου κάνουν μάθημα?
  Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ξέρεις πληροφορική και θα στο αποδείξω αμέσως. Όσοι κατέχουν την επιστήμη της πληροφορικής είναι όλοι αυτοδιδάκτοι. Αυτό δε σημαινει ότι δεν έχουν πτυχίο αλλά ότι έχουν μάθει το έχουν μάθει μόνοι τους. Δηλαδή C++ και Java ένας φοιτητής τις διδάσκεται? Δε νομίζω, στρώνεται κάτω και σιγά σιγά τις μαθαίνει μόνος σου. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του επιστήμονα πληροφορικής που τον διαχωρίζει από τους άλλους. Αφού όμως εσύ μισείς τους αυτοδίδακτους προφανώς δεν είσαι αυτοδίδακτος άρα δε μπορείς να μάθεις τίποτα μόνος σου, θέλεις κάποιον να τα βάλει στο κεφάλι σου, άρα λίγο δύσκολο να έχεις σχέση με την πληροφορική
"A mathematician is a device for turning coffee into theorems."
    - Paul Erdos (1913-1996)

Αποσυνδεδεμένος rachel

• Νέο μέλος
  • *
  • papachango
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:50:26 pm »
Κοίτα τους φιλόλογους πόσους διορισμούς θα έχουν τη νέα χρονιά?Πώς αυξήθηκαν τόσο πολύ οι ανάγκες για προσλήψεις φιλολόγων?Να τους χαιρόμαστε!!!

Οι φιλόλογοι θα έχουν πολλές θέσεις στον επόμενο διαγωνισμό γιατί είναι παλιός και πολυάριθμος κλάδος και υπάρχουν πολλές συνταξιοδοτήσεις. Ουσιαστικά συνταξιοδοτείται μια ολόκληρη γενιά, όσοι διορίστηκαν τη δεκαετία του '70 -πέραν εκείνων που φοβούνται το ασφαλιστικό και ζητούν πρόωρη συνταξιοδότηση. Δυστυχώς η πληροφορική 'μπήκε' πολύ πρόσφατα στα σχολεία: γι' αυτό υπάρχει στασιμότητα και στους διορισμούς αλλά και τις μεταθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος eDimitris

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την πρωτοβάθμια εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 20, 2008, 10:56:46 pm »
Παράθεση
Για ποιον πόνο λες? Γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν είσαι φυσικός ή μαθηματικός ή φιλόλογος το καταλαβαίνω ότι η εκπαίδευση είναι η μόνη σου διέξοδος και το σέβομαι. Εσύ όμως είσαι πληροφορικός και όπως λες και κανονικός. Γιατί περιορίζεσαι στην εκπαίδευση? Αν είσαι τόσο καλός και εγώ είμαι τόσο μικρός μπροστά σου όπως λες γιατί δεν ψάχνεις να βρεις μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα? Μήπως προσπάθησες και τα βρήκες παλούκια και το γύρισες στην εκπαίδευση? Εγώ τουλάχιστον είμαι δάσκαλος και αυτή είναι η μόνη μου διέξοδος. Εσύ που έχεις τόσες γνώσεις γιατί δε ψάχνεις άλλη δουλειά και κυνηγάς κάθε χρόνο να μαζέψεις κανένα μόριο?

Επιλογή του είναι....

Όπως πολλοί δάσκαλοι πριν καμιά εικοσαετία σέρβιραν σε ψαροταβέρνες για 7-8 χρόνια περιμένοντας την επετηρίδα για να διοριστούν αυτός επιλέγει να δουλεύει ως ωρομίσθιος σε ολοήμερα,φροντιστήρια...

Αν θέλει να δουλέψει ως εκπαιδευτικός γιατί να πάει στον ιδιωτικό τομέα? ... ή ακόμα αν δεν είναι από Αθήνα όπου εκεί βρίσκεται ο ιδιωτικός τομέας πληροφορικής θα΄πρεπε να τρέχει Αθήνα για να ζήσει?...

Οι περισσότεροι που δουλεύουν ωρομίσθιοι καθηγητές πληροφορικής είναι σε θέση να βγάζουν ίσα και περισσότερα από κάποιον που δουλεύει σε εταιρία στην Αθήνα και είναι στο σπίτι τους με την γυναίκα και τους φίλους τους....

Δεν δουλεύει κανείς στα δημοτικά ως πλήρη απασχόληση εκτός αν είναι φοιτητής σε μεταπτυχιακό...

Αποσυνδεδεμένος stakons

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 21, 2008, 08:02:39 am »
Δεν έχω να πω πολλά. Απλά, τώρα φάνηκε γιατί ο jaffar έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους καθηγητές που έχουν βασικό πτυχίο πληροφορικής!!! Το αποφάσισα! Λέω να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη γλωσσολογία και να διδάξω ως φιλόλογος, αφού φέτος θα έχουν περισσότερες θέσεις οι φιλόλογοι! 

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 21, 2008, 12:21:23 pm »
Παρακαλώ αν θέλετε ανοίξτε θέμα "Ποιος δισάσκει πληροφορική..?" ή με όποιο άλλο τίτλο θέλετε για να αμπελοφιλοσοφήσετε με τον Jaffar που είναι διορισμένος πληροφορικός χωρίς πτυχίο πληροφορικής

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΠΕ19-ΠΕ20 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 22, 2008, 05:11:41 am »
Αντί να ενωθούμε μαλώνουμε! Καλή φάση!!!
Αύριο θα μας πετάξουν έξω από τα δημοτικά και θα κάνουν μάθημα οι καθαρίστριες έτσι όπως πάει :)

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 22, 2008, 10:08:02 am »
πραγματικά είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει εδώ... δίνεται η εντύπωση οτι απλά περιμένουμε να μας
έρθει ουρανοκατέβατη η πολυπόθητη θέση και τα βάζουμε με εκείνους που δεν φταίνε αντί να τα
χώσουμε στους υπεύθυνους. Δεν θα βγάλουμε άκρη αν τρωγόμαστε μεταξύ μας βρε παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος imanth

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση :ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 22, 2008, 11:34:03 am »
Συμφωνώ απόλυτα!!! Αντί να δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παλέψουμε....αναλώνουμε την σκέψη μας σε προσωπικές διαμάχες...
Εγώ αυτό που θέλω να πω(είναι προσωπική εμπειρία ) είναι ότι πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές άλλων ειδικοτήτων είναι με το μέρος μας...Πολύ  μεγάλο ποσοστό εκπαιδευτικών έχουν αντιληφθεί ότι η πληροφορική είναι αναγκαίο να γίνει βασικό μάθημα στα δημοτικά...και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου!!!
Μένει λοιπόν από εμάς να το διεκδικήσουμε και να το επισπεύσουμε.
Ίσως θα βοηθούσε αν κάποια επιτροπή ωρομισθίων επεδίωκε μία συνάντηση με τον υπουργό παιδείας. Και εάν αυτό είναι ανέφικτο ίσως θα έπρεπε να αποσταλεί  ένα κείμενο με συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν και τον ερχόμενο ΑΣΕΠ και γενικότερα το μέλλον της πληροφορικής στα Δημοτικά.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 22, 2008, 08:18:54 pm »
Παράθεση
Δε βλέπω κάποιον moderator να ενοχλείται από τέτοια σχόλια που θίγουν συγκεκριμένες οργανώσεις πληροφορικών, όταν άλλα άτομα φεύγουν από τα όρια τρώνε ban και τους σβήνουν τα μηνύματα, εδώ θα επιληφθεί κανένας?
Παράθεση από: Mixanikos_HY στις Μάρτιος 20, 2008, 09:30:39
Κάποιοι ψηφιακοί τύποι με φάτσα ποντικιού και πληκτρολόγιο αντί για χέρια?

"Μικρέ μου Γκέμπελς" όχι μόνο απομόνωσες τη φράση που σε συνέφερε αλλά έσπευσες και να ζητήσεις και ban? Παραδίδεις μαθήματα βλέπω και Ιστορίας... ;D ;D ;D

17Ν η μόνη λύση!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)