0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tι θα γίνει ρε παιδιά?Που είναι η ετεπ, ο στεμπ, η επε κ.λ.π.
Κάποιοι ψηφιακοί τύποι με φάτσα ποντικιού και πληκτρολόγιο αντί για χέρια?
Εσύ κι εγώ είμαστε η ΕΠΕ! Αν θες να γίνει κάτι για σένα κάντο εσύ! Γράψου στην ΕΠΕ στον ΣΤΕΜΠ και όπου αλλού νομίζεις και πάλεψε για τα δίκαια του κλάδου σου (και για να μην είμαστε και ανειλικρινείς...για να διοριστείς! Μόλις (και αν) διοριστείς πέστην με τη σειρά σου στην ξαπλώστρα και άσε τους επόμενους να λάβουν δράση και πάει λέγοντας...έτσι λειτουργεί το σύστημα και...μεταξύ μας καλά κάνει...ο έχων το αγγούρι στον κώλο πρέπει να δραστηριοποιηθειί...ποιόν περιμένεις δηλαδή το θεό ή τον Ιερώνυμο?
Ευτυχώς οι θέσεις στην πληροφορική έχουν κλείσει και δεν παίρνουν άλλα άτομα. Πολλοί από εδώ κατηγορείτε καθηγητές πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο πληροφορικής (όπως είμαι και εγώ) ότι κακώς είναι στην εκπαίδευση. Ε λοιπόν καλύτερα να υπάρχουν καθηγητές που έχουν όρεξη και καλή θέληση και προσπαθούν παρά καθηγητές σαν τον παραπάνω κύριο ο οποίος από τα λεγόμενά του βλέπει την εκπαίδευση σαν μια ξαπλώστρα στην οποία θα αράξει.
Μπράβο, συγχαρητήρια και σε σένα μικρέ, ημιμαθή jaffar...
1)Πήρες τη θέση ενός Κανονικού Πληροφορικάριου
2)Έχεις το θράσος να πουλάς τσάμπα μαγκιά, όντας διορισμένος
3)Δεν έχεις την ταπεινότητα τουλάχιστον να σιωπάς
4)Παίζεις με τον πόνο τον απέξω, αφού φαίνεται εσύ ή δεν το βίωσες ή τον ξέχασες γρήγορα
Γιατί άραγε χαίρεσαι και δεν θες να μπουν άλλοι?Μήπως γιατί μετά από σένα έσπασε ο Θεός το Καλούπι?
Λυπάμαι τα παιδιά που είναι μαθητές σου,
και όχι εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΥΣούτε και αν έχουν καλή διάθεση...
Κοίτα τους φιλόλογους πόσους διορισμούς θα έχουν τη νέα χρονιά?Πώς αυξήθηκαν τόσο πολύ οι ανάγκες για προσλήψεις φιλολόγων?Να τους χαιρόμαστε!!!
Παράθεση4)Παίζεις με τον πόνο τον απέξω, αφού φαίνεται εσύ ή δεν το βίωσες ή τον ξέχασες γρήγοραΓια ποιον πόνο λες? Γιατί δεν σε καταλαβαίνω. Αν είσαι φυσικός ή μαθηματικός ή φιλόλογος το καταλαβαίνω ότι η εκπαίδευση είναι η μόνη σου διέξοδος και το σέβομαι. Εσύ όμως είσαι πληροφορικός και όπως λες και κανονικός. Γιατί περιορίζεσαι στην εκπαίδευση? Αν είσαι τόσο καλός και εγώ είμαι τόσο μικρός μπροστά σου όπως λες γιατί δεν ψάχνεις να βρεις μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα? Μήπως προσπάθησες και τα βρήκες παλούκια και το γύρισες στην εκπαίδευση? Εγώ τουλάχιστον είμαι δάσκαλος και αυτή είναι η μόνη μου διέξοδος. Εσύ που έχεις τόσες γνώσεις γιατί δε ψάχνεις άλλη δουλειά και κυνηγάς κάθε χρόνο να μαζέψεις κανένα μόριο?
Δε βλέπω κάποιον moderator να ενοχλείται από τέτοια σχόλια που θίγουν συγκεκριμένες οργανώσεις πληροφορικών, όταν άλλα άτομα φεύγουν από τα όρια τρώνε ban και τους σβήνουν τα μηνύματα, εδώ θα επιληφθεί κανένας?Παράθεση από: Mixanikos_HY στις Μάρτιος 20, 2008, 09:30:39Κάποιοι ψηφιακοί τύποι με φάτσα ποντικιού και πληκτρολόγιο αντί για χέρια?