0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Πόσες ώρες δούλευες την εβδομάδα?
Παράθεση από: vag_fys στις Ιουλίου 17, 2008, 05:28:19 pmVALIA32, μετράνε μέχρι 44 ώρες το μήνα.Παράθεση από: Dejavu στις Ιουλίου 17, 2008, 05:37:52 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Όχι αυτό δεν ισχύει. Ο υπολογισμός γίνεται με την εβδομάδα και όχι με τον μήνα. Άρα, λαμβάνονται υπόψιν 12 ώρες την εβδομάδα και όχι 48 ώρες τον μήνα.Οπότε, αν έχει ο μήνας παραπάνω από 4 εβδομάδες , με 12 ώρες την εβδομάδα θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν πάνω από 48 ώρες. Πχ το Νοέμβριο 2007 είχα 51 ώρες...
VALIA32, μετράνε μέχρι 44 ώρες το μήνα.
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Όχι αυτό δεν ισχύει. Ο υπολογισμός γίνεται με την εβδομάδα και όχι με τον μήνα. Άρα, λαμβάνονται υπόψιν 12 ώρες την εβδομάδα και όχι 48 ώρες τον μήνα.
εγώ είμαι 36 θέσεις χειρότερα φιλόλογος αλλά θα φύγουν 420 που διορίζονται απο ΑΣΕΠ και 280 40% άρα 700 σίγουραανεβαίνω επομένως 1360 σειρά και να φύγει και το 24μηνο που δεν ξέρω πόσοι είναι θα είμαι ακόμα πιο πάνω
Παράθεση από: Nicole06 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:48:51 pmΠαράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Πόσες ώρες δούλευες την εβδομάδα?12 ώρες...αλλά δεν έχουν όλοι οι μήνες ακριβώς 4 εβδομάδες για να ισχύει αυτή η λογική...Ανάλογα με τις εβδομάδες που έχει ένας μήνας υπολογίζεις. Μήν ξεχάσεις να υπολογίσεις τις αργίες.Ενας μήνας μπορείνα έχει 5 Δευτέρες και εσύ εκείνη την ημέρα να έχεις πάρει 4ωρο. αρα ο μήνας μπορεί να σου βγει 56 ώρες που ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!