0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγω δεν μπορω να ανοιξω τους πίνακες. Ουτε στο e-aitisi.sch.gr μπαινω
Καλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?
Ρε παιδιά γιατί θα τρελλαθώ! (καλησπέρα κιόλας!)Είμαι ΠΕ70 ήδη αναπληρώτρια 2 χρόνια και επιτυχούσα του περσινού ΑΣΕΠ.Δε με πήραν πέρσυ λόγω σειράς και διορίζομαι φέτος.
Παιδιά μόλις βρήκα μια ωρομίσθια που η ίδια μου ομολόγησε ότι της έβαλαν και τα μόρια της ΠΔΣ γιατί λέει της είπαν ότι αναγνωρίζονται. Τι να κάνω;
VALIA32, μετράνε μέχρι 44 ώρες το μήνα.
Παράθεση από: valia32 στις Ιουλίου 17, 2008, 05:25:07 pmΚαλησπέρα, εργάστηκα φέτος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια και η προϋπηρεσία που εμφανίζεται στους πίνακες είναι λιγότερη απ' ό,τι περίμενα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνονται υπόψιν μόνο το πολύ 48 ώρες για κάθε μήνα?Όχι αυτό δεν ισχύει. Ο υπολογισμός γίνεται με την εβδομάδα και όχι με τον μήνα. Άρα, λαμβάνονται υπόψιν 12 ώρες την εβδομάδα και όχι 48 ώρες τον μήνα.
στον ενιαιο διορισμων καταγραφεται μονο η πραγματικη προυπηρεσια χωρις ασεπ. μετα κατα σειρα μετραει η ημερομηνια κτησης πτυχιου και μετα ο βαθμος.
Στο ypepth γιατί δεν έχουν αναρτήσει ακόμη τους πίνακες όμως..;
Παράθεση από: leniao στις Ιουλίου 17, 2008, 05:38:31 pmΠαιδιά μόλις βρήκα μια ωρομίσθια που η ίδια μου ομολόγησε ότι της έβαλαν και τα μόρια της ΠΔΣ γιατί λέει της είπαν ότι αναγνωρίζονται. Τι να κάνω;Φίλε leniao, οι ώρες της ΠΔΣ αναγνωρίζονται δικαίως στους πίνακες.